fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

IN2 potpisao tri SAFU ugovora vrijedna 1,2 milijuna eura

Softverska tvrtka IN2 potpisala je sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) tri nova ugovora vrijedna 1,2 milijuna eura.

Dogovoreni projekti financirani su iz pretpristupnog programa IPA, a njihov krajnji korisnik bit će Ministarstvo pravosuđa.

Projekt Razvoja jedinstvenog IT sustava za zatvorsku administraciju (ZPIS) vrijedan 511.500 eura i projekt nabave opreme za jačanja kapaciteta ljudskih potencijala DORH-a i USKOK-a vrijedan 476.650 eura potpisani su 28.11., dok je projekt jačanje kapaciteta ljudskih potencijala DORH-a i USKOK-a vrijedan 208.000 eura potpisan početkom studenog u konzorciju s tvrtkom SV Group.

Projekt IT sustava za zatvorsku administraciju obuhvaća njegov dizajn, razvoj, implementaciju i testiranje te edukaciju s ciljem poboljšanja učinkovitosti cjelokupnog zatvorskog i probacijskog sustava. Sustav će poboljšati poslovne procese Uprave za zatvorski sustav i drugih pravosudnih službi koje obrađuju podatke o okrivljenicima te obuhvatiti različite evidencije i podatke koje će biti povezani u cjelovitu bazu podataka zatvorenika.

Projekti za DORH i USKOK uključuju izradu sustava pristupa i međupovezivanja DORH-a i USKOK-a s drugim državnim tijelima, jačanje analitičke sposobnosti državnih odvjetništava, izgradnju baze znanja koja će služiti kao središnja točka za suradnji i razmjene zajedničke državno odvjetničke prakse te nabavu, instalaciju i testiranje visokodostupne IT platforme za centralni aplikativni sustav.

Izvor: In2.eu, Foto: In2.eu