fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

INOVA – BUDI UZOR 2016

INOVA je prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko tržište.

09. – 12. studeni 2016. ZAGREBAČKI VELESAJAM – Avenija Dubrovnik 15, 10020, Zagreb

INOVA je predstavljena na nizu velikih međunarodnih smotri inovacija diljem svijeta, pa su najavljeni dolasci inovatora iz Taiwana, Malezije, Poljske, Rumunjske, Thailanda, Koreje, Irana, Indonezije, Velike Britanije, Rusije i brojnih drugih država iz cijelog svijeta.

INOVA je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija. Najavljujemo nagrade izlagača iz inozemstva, medalje, posebna odličja, već tradicionalnu Nagradu Nikola Tesla najboljem hrvatskom inovatoru, nagradu Gradonačelnika Grada Zagreba …

ORGANIZATORI

Hrvatski savez inovatora i Savez inovatora Zagreba u suradnji s Gradom Zagrebom, Razvojnom agencijom Zagreb-TPZ d.o.o. i Zagrebačkim velesajmom uz potporu Hrvatske gospodarske komore, brojnih partnera iz RH i uz pomoć svjetskog pokrovitelja WIIPA / World Inventors and Intellectual Property Associations/ jamče visoku razinu organizacije i puno zadovoljstvo i cjeloviti uspjeh izlagača.

Pozivno pismo INOVA-BUDI UZOR 2016 s više informacija možete preuzeti na poveznici ispod teksta:

>>>>> Pozivno pismo INOVA-BUDI UZOR 2016 <<<<<

Koncepciju izložbe INOVA-BUDI UZOR 2016 možete preuzeti na poveznici ispod teksta:

>>>>> Koncepcija izložbe INOVA-BUDI UZOR 2016 <<<<<

INOVACIJSKA MISIJA

Hrvatska gospodarska komora organizira inovacijsku misiju za izlagače koji izlažu na 41. hrvatskom salonu inovacija INOVA 2016, na Zagrebačkom Velesajmu, Zagreb od 09. do 12. studenog 2016. godine. Inovacijska misija povezuje izlagače i tvrtke zainteresirane za suradnju. Obrazac za prijavu ispunjavaju izlagači koji žele istražiti mogućnosti za komercijalizaciju svoje inovacije i zainteresirani su za B2B sastanke u vrijeme održavanja INOVE.

Prijavni obrazac dostavite do 21. listopada 2016. godine na e – mail: ibozac@hgk.hr

Prijavni obrazac možete preuzeti klikom na poveznicu koja je u nastavku teksta >>>>> Prijavni obrazac Inovacijska misija <<<<<