fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najbolji poslovi tjedna: Traže se voditelji projekata, frontend developeri, sistem inženjeri, voditelji proizvodnje…

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna POSLOVNI.HR donosi aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Intesa Sanpaolo Card d.o.o. je pružatelj platnih rješenja posvećen razvoju i upravljanju platnog poslovanja na međunarodnoj razini. Tvrtka servisira 75.000 POS-ova, 2.600 ATM-ova i općenito procesira 1,5 milijuna transakcija dnevno. Trenutno traže različite profile ljudi kako bi podržali rast i stabilnost poslovanja. Specijalisti za proizvode izdavanja i prihvata će aktivno sudjelovati u svakoj fazi razvoja proizvoda i njegovog uspješnog plasiranja na tržište. Frontend developeri će raditi na autorizacijskim sustavima, POS funkcionalnostima i ATM rješenjima, dok će Back Office developeri sudjelovati u high technology orijentiranim projektima. Solution arhitekti će sudjelovati u dizajniranju i poboljšanju aplikativne arhitekture, kao i u upravljanju odabranim rješenjima. Sistem inženjeri će sudjelovati u produkciji kartica i PINova te će podržavati cjelokupni proces personalizacije kartica.

Tvrtka Wollsdorf traži Voditelja proizvodnje s mjestom rada u poduzetničkoj zoni Jalžabet. Radno mjesto uključuje organizaciju i koordinaciju proizvodnje sa cca. 250 radnika. Ako imate višegodišnje iskustvo u proizvodnom poduzeću, iskustvo vođenja radnika te odlično poznajte njemački jezik u govoru i pismu, prijavite se na oglas za posao.

Polleo Sport regionalni je lider u industriji sportske prehrane, fitness opreme i gadgeta. Trenutno su u potrazi za Direktorom online odjela. Kao direktor e-commerce odjela vaši zadaci su vođenje e-commerce tima s 15 ljudi, izrada, implementacija, strategije i taktike za svako tržište i web stranicu. Ako imaš digitalno iskustvo i znanje te minimalno 3 godine iskustva u vođenju timova, prijavi se ovdje.

Mercuri Internacional traži 5 djelatnika/ica za radno mjesto prodajnog predstavnika. Lokacije rada su: Zagreb i okolica, Slavonija, Istra/Rijeka, Karlovac/Lika, Južna Dalmacija. Zaposlenici će izrađivati vlastiti portfelj novih kupaca unutar građevinskog sektora, raditi na terenu s postojećim i novim kupcima u svrhu ostvarenja prodajnih ciljeva. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, prilagodljivi i spremni na učenje, prijavite se ovdje.

INTRASOFT International traži osobu za radno mjesto ‘Functional Analyst’ s radnim mjestom u Brusselsu. Neki od zadataka su analiza i obrada podataka vezanih uz poslovne procese kao i analiza i funkcioniranje poslovnih procesa. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Ured za podršku d.o.o. (Backoffice Ltd.) već gotovo deset godina pruža punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i susjednim zemljama, što uključuje savjetovanje, upravljanje i podršku ICT sustavima, kao i ostale funkcije podrške i upravljanja poslovanjem. Ako želiš postati dio njihovog tima, prijavi se za radno mjesto Stručnog suradnika u računovodstvu s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena za usklađivanje analitičkih kartica kupaca i dobavljača, knjiženje prometa ik troškova. Ako si proaktivan i željan dokazivanja, prijavi se ovdje.

In Music festival traži suradnika za odnose s javnošću. Osoba će biti zadužena za pripremu, izradu i realizaciju promotivnog plana INmusic festivala, projekta Multikultura i rad na ostalim tekućim projektima. Ako si komunikativan te sposoban za pravilno i lako pismeno i usmeno izražavanje te si sposoban za za paralelni rad na nekoliko zadataka, prijavi se ovdje.

Tally Weijl traži računovođu. Kandidat/kinja će biti odgovoran/na za koordinaciju financijskih operacija i regionalno vođenje konsolidacije financijskih izvješća za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Bugarsku. Radno mjesto je u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za upravljanje određenim stavkama općeg računovodstva i kontrola drugih računovodstvenih procesa Hrvatske i Slovenije, izradu financijskih izvješća i analiza te koordinaciju procesa konsolidacije u hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bugarskoj. Prijavite se ovdje.

Butan plin d.o.o. je u potrazi za komercijalistom na području Rijeke i okolice. Izrađivanje vlastitog portfelja pribavljanjem novih stranaka, rad na terenu i izrađivanje izvještaja samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Brza prijava.

Hill International za svog klijenta traži Voditelja projekta. Za prijavu na ovo radno mjesto od kandidata se traži završen tehnički fakultet, poželjno elektrotehnike, strojarstva ili kemije, poznavanje MS Project-a za planiranje vođenja projekata te je poželjno imati položen stručni ispit za vođenje energetskih objekata.

Izvor: Poslovni.hr