fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Lager Bašić d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj financija i računovodstva (m/ž) u Donjem Stupniku. Prijaviti se možete do 16.2. Potrebne su kompetencije visoka ili viša stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri do pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije te odlično poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, fiksna primanja uz stimulativna primanja za dobre rezultate sigurno radno okruženje. Prijavite se.

Agencija Manpower za potrebe klijenata ima otvorene natječaje diljem Hrvatske: Office Manager (m/ž), Human Resources Junior Manager (m/ž), arhitekt / analitičar za analitička rješenja u telekom industriji (m/ž), ETL / DWH konzultant (m/ž), voditelj tima u prodaji (m/ž), voditelj poslovnice (m/ž). Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca na linku.

Falkensteiner traži referenta prodaje apartmana (m/ž) u Petrčanima. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća kontakt s kupcima i obradu upita kupaca, koordinaciju i provedbu obilaska apartmana te hotelskog naselja, vođenej sastanaka o prodaji apartmana i vođenje lokalnog tima prodaje. Uvjeti su afinitet prema prodaji, radno iskustvo te napredno poznavanje rada na računalu. Traži se i aktivno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu, a njemački jezik donosi prednost. Prijavite se ovdje.

Apin d.o.o. zapošljava strojarskog tehničara (m/ž) i strojarskog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 16.2. Potrebna je srednja, odnosno viša ili visoka stručna sprema. Očekuje se volja za učenjem i radnom. Prednost donosi rad u Revit-u i AutoCAD-u. Aplicirajte.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž). Rad se odvija u Kutini i Zagrebu, a rok prijave je 20.2. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna spreme elektotehnike ili srodnog zanimanja, dvogodišnje iskustvo rada na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika te njemačkog i engleskog. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Prijavite se.

EOL grupa d.o.o. zapošljava u Zagrebu i Karlovcu na pozicijama: voditelj nabave i logistike (m/ž), administrator uredskog poslovanja (m/ž), senior razvojni inženjer (m/ž), junior razvojni inženjer (m/ž), računovođa – mentor trener (m/ž), voditelj razvoja programske opreme za naftnu industriju (m/ž). Prijave su otvorene do 16.2. Nude se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca na linku.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina, vozačka dozvola B kategorije te jasno komuniciranje. Radni zadaci obuhvaćau koordinaciju s razvojnim timom developera, koordinaciju s voditeljima projekta, osiguravanje da projekti poštuju zadane specifikacije i slično. Prijavite se.

DIV Grupa d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) i voditelja održavanja i tehnologije (m/ž) Kninu. Prijave su otvorene do 19.2. Posao obuhvaća vođenje i organizaciju proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada poslovođa i radnika, organizaciju i usklađivanje poslova operativno tehničke pripreme, proizvodnje i kontrole poštujući tehnički postupak i slično. Traži se viša ili visoka stručna sprema u tehničkoj struci, napredno poznavanje rada na računalu i minimalno godina dana radnog iskustva. Prijavite se.

Medtronic zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) – Surgical Innovations (EMID/EBD). Lokacija rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 11.3. Uvjeti za rad su fakultetska diploma, iskustvo u prodaji i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju snažne interpersonalne vještine, sposobnost izgradnje i održavanja snažnih poslovnih veza te spremnost na putovanja. Prijavite se.

ANDI Europe d.o.o. zapošljava na poziciji mlađi suradnik na poslovima prodaje / Junior Sales Manager (m/ž). Lokacije rada su Rijeka, Zagreb, Split, Zadar i Rovinj, a prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća pronalaženje novih klijenata, usmenu i pismenu komunikaciju, izradu komercijalne dokumentacije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.