fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Iz tiska je izišla nova knjiga dr.sc. Saše Petra PRODANO!

Osobna i poslovna komunikacija područje su međuljudskih odnosa kojima se svi svakodnevno bavimo, no unatoč njihovoj važnosti i utjecaju na naše živote, rijetko razmišljamo o njima, a još rjeđe ih želimo unaprijediti.

Knjiga PRODANO! autora dr. sc. Saše Petra mala je enciklopedija promocijskih, pregovaračkih i prodajnih vještina, kako za profesionalce, tako i za one koji se žele bolje osjećati u svojem okruženju.

Osobna i poslovna komunikacija područje su međuljudskih odnosa kojima se svi svakodnevno bavimo, no unatoč njihovoj važnosti i utjecaju na naše živote, rijetko razmišljamo o njima, a još rjeđe ih želimo (i znamo) unaprijediti.

Komunikacija je prodaja. Svaki pokret, riječ ili simbol za svoj cilj imaju prodaju nečega što želi prodati onaj tko šalje poruku onome tko poruku prima. Svatko od nas je prodavač i svatko od nas je kupac, a komunikacija je sredstvo da uspješno provedemo kupoprodaju.

Želite li se dobro “prodati” djevojci koja vam se sviđa? Želite li svojem djetetu uspješno “prodati” prijedlog da mora ranije na spavanje? Možete li kupcu uspješno prodati proizvod (uslugu) koji nudite? Želite li se dobro prezentirati, dobro pregovarati i, naposlijetku, uspješno prodati?

Ako ste ikada gledali natjecanje plivača, trkača ili skijaša na svjetskim prvenstvima ili Olimpijskim igrama, onda ste primijetili da se razlike u postignutim vremenima mjere desetinkama, pa i stotinkama sekunde. Isto se događa i na tržištu. Konkurencija je vrlo sposobna, a pobjede se često mjere debljinom vlasi kose. Da biste uspješno nadvladali konkurenciju u bilo kojem području vaših životnih aktivnosti i stigli do cilja koji ste sebi zadali, može vam pomoći i ova knjiga.

Predgovore su napisali Sandra Mihelčić i Saša Cvetojević.

Knjiga se može kupiti na stranici web knjižare Redak

Bilješka o autoru:
Dr.sc. Saša Petar autor je 25 poslovnih knjiga (Tajna nestalog kupca, Sanjaju li menadžeri otpuštene radnike, Menadžer na rubu živčanog sloma, Jeste li još uvijek sigurni da ste sigurni, Tamna strana upravljanja ljudima, Kako prodati snijeg Eskimima, itd.). Autor je brojnih stručnih članaka. Danas radi kao poslovni savjetnik, mentor, poslovni trener i savjetnik za pregovaranje. Profesor je na Politehnici Pula, te predaje na nekoliko visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj.

Vodio je treninge iz menadžmenta, prodajne komunikacije (prezentacijske, pregovaračke i prodajne vještine), komunikacije u timu i upravljanje timom (rješavanje konflikta i motivacija), krizni menadžment, sudjelovanje na sajmovima, te poslovne sigurnosti za brojne tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu (Allianz, Auto Krešo, Auto Hrvatska, ANET, Billa, Coca Cola, dm, Exxon Mobil, Grawe, Importanne resorts, IBM, INA, HEP, HUP, Končar, Konzum, Koprivnička pivovara, Mozaik knjiga, Nexe grupa, Perutnina, Petrol, RAM 3, Raiffeisen Bank, Red Bull, T-Com, Tifon, Zagrebačka pivovara, itd.)

Link: www.sasapetar.com
E-mail: Saša Petar

Izvor vijesti: www.poslovni.hr