fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Kako komunicirati s različitima od sebe u životu i poslu?

Istraživanja pokazuju kako je za upoznavanje osobe i stjecanje prvog dojma potrebno svega nekoliko sekundi. U tih nekoliko sekundi možemo procijeniti osobu s gotovo 70 posto točnosti i to samo na osnovu govora tijela.

No preostalih 30 posto ponekad može stvoriti problem u komunikaciji.

Naime, svi mi vidimo svijet kroz neku svoju prizmu uvjerenja, želja, potisnutih osjećaja i prethodnih iskustava pa tako gledamo i na ljude.

Tada krećemo s pretpostavkama koje nas često odvedu u slijepu ulicu nerazumijevanja umjesto u ulicu mogućnosti koja dolazi s različitim ljudima koje srećemo u životu i u poslu.

Predavanje o neverbalnoj komunikaciji održat će nam naša gošća Mirna Lombarović, a primjeri dobre prakse koje ćemo modelirati nam stižu iz Vinkovaca i Zagreba. Gosti na ovom iskustvenom putovanju uz čaj na rijeci Dunavu bit će nam mladi poduzetni bračni par čiji brak je povezao Hrvatsku i Rusiju, te žena u muškom biznisu i računalstvu koja stvara programska rješenja za bolje upoznavanje navika naših klijenata.

Sretne sudionike iz publike darivat ćemo knjigama iz kojih ćemo spoznati kako razumjeti ljude s posebnim potrebama i njihove obitelji, kao i malim sitnim iznenađenjima naših sponzora.
Cijena ulaznice: 100,00 kuna (čaj i PDV uključeni u cijenu)

Partneri i sponzori nagradnog darivanja su : Waerbus Bajadera, Eurco, Portal samopozitivno.com, Velis, Salonize, Manufaktura bar.

Zbog ograničenog broja polaznika obavezna je prijava na broj telefona 032/334-443 ili e-mail: info@lotusmedia.hr te uplata kotizacije na: Lotusmedia d.o.o., Duga ulica 61, Vinkovci, IBAN: HR2023400091110702734. Sve dodatne informacije možete pogledati na www.lotusmedia.hr