fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Komunikacija sa samim sobom i drugima

Šesti put u Facebook grupi Terapeutska i psihološka podrška u vrijeme Covid-19″   s početkom u 19:00 sati (četvrtak 28.05.2020.)  održat će se webinar, ovog puta na temu komunikacija.

Komunikacija je jedna od važnijih ljudskih aktivnosti, a o njoj itekako ovise odnosi na poslu, u obitelji, u krugu prijatelja i s drugima. Ujedno svi mi komuniciramo vrlo često i sami sa sobom. Netko je više, a netko manje toga svjestan, no hoće li od toga biti koristi ili štete ovisi o načinu na koji to činimo. Kako korisno razgovarati sa sobom i s drugima, što u tom odnosu možemo naučiti od drugih, tema je  ovog webinara.

Gošće na webinaru su  Ivana Vončina Toplek koja cijeli radni vijek radi s ljudima kao mentor i instruktor ( područja ljudskih resursa), edukacije o komunikaciji i prodaji (Magistrirala je upravljanje prodajom i pregovaranje). Isto tako završila je za Life coacha, NLP practitionera, Art coach, AT edukacije i Nikolina Markovi koja će nas upoznati s komunikacijom s kućnim ljubimcima i što iz te komunikacije možemo o sebi naučiti.

Voditeljica kao i do sada je Mara Majstorović NLP Coach i motivator, vlasnica trenutno 3 psa i koja kroz “Iskustveni NLP trening ZA BUDUĆE JA” upravo podučava ljude boljoj i utjecajnijoj komunikaciji.

Webinar možete pratiti uživo u Facebook grupi “Terapeutska i psihološka podrška u vrijeme Covid-19”