fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Lakše do najboljih hrvatskih muzeja pomoću aplikacije Cro Museums

Jeste li znali da Hrvatska ima stotine zanimljivih muzeja?

A znate li gdje se svi oni nalaze, što izlažu, kada rada i još mnogo drugih informacija? Sve te informacije i još mnogo više nudi turistima i svim zainteresiranima nova aplikacija Cro Museums. Pomoću nje otkrit ćete kulturno bogatstvo muzeja u Hrvatskoj.

Cro Museum predstavlja više od 100 hrvatskih muzeja, sa svim potrebnim informacijama da pronađete najbliže i najinteresantnije te da tako iskusite više od Hrvatskog sunca i mora. Aplikacija je namijenjena domaćim i stranim turistima jer je dostupna na hrvatskom engleskom i njemačko jeziku.

“Vjerujem kako je naša muzejska baština toliko vrijedna da zaslužuje da što lakše bude dostupna turistima te da oni kroz doživljaj kulture obogate svoj odmor u Hrvatskoj.“ ističe Jelena Bračun, autorica aplikacije Cro Museums

Ova nova aplikacija je nastavak uspješne aplikacije Cro Museums koja je objavljena 2012, i imala je mnogo zadovoljnih korisnika. Sada je firma Mašinerija zajedno s autoricom Jelenom Bračun napravila novu verziju aplikacije. Ovu verziju napravili su posve samostalno, bez ikakve pomoći i subvencija države, ministarstava ili turističkih zajednica.

Aplikaciju Cro Museums možete besplatno preuzeti na AppStore-u

Izvor: www.hrturizam.hr