fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Leading by empowering – Lean In Osijek konferencija

Lean In Osijek vas s ponosom poziva na prvi ovogodišnji event s ciljem osnaživanja žena u poslovanju, a to je “Leading by empowering” konferencija.

Rezervirajte petak 10. veljače 2017. s početkom u 15:30 za nas, kako bismo vas potaknuli da budete još uspješnije – kako poslovno, tako i privatno! Kroz predavanja, panele i radionice će vas voditi predavačice koje su prošle sito i rešeto te uspjele same definirati svoju sreću i strastveno se izboriti za nju.

Sigurni smo kako ćemo vas motivirati da slijedite svoje ambicije i dostižete ciljeve koji su se uvijek činili (barem malo) izvan dosega.

Kao što je rekla Sheryl Sandberg (osnivačica LeanIn-a) u svojoj knjizi: “Ustrajnost – žene, posao i volja za vođenjem”): “If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on. Women need to shift from thinking “I’m not ready to do that” to thinking “I want to do that- and I’ll learn by doing it.”

Ova konferencija je odlična prilika za podijeliti iskustva, naučiti nešto novo, a uz to sve, podružiti se i zabaviti.

Iznimno smo ponosni što su projekt prepoznali i podržali Osijek Software City i Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj te što su nam upravo oni glavni partneri u organizaciji.

Više informacija ćemo objaviti uskoro, a ako je i ovo bilo dovoljno da vas zainteresiramo, požurite i rezervirajte svoje mjesto danas:http://bit.ly/2inPsYB

Konferencija je besplatna, ali je broj mjesta ograničen!