fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Letite s zrakoplovima Air France-KLM i partnerima, skupljajte milje i postanite član najboljeg programa vjernosti Flying Blue

KLM Royal Dutch Airlines zajedno s Air Franceom ima preko 30 milijuna korisnika Flying Blue programa vjernosti što ga čini vodećim svjetskim programom koji uključuje 38 partnerskih  zrakoplovnih kompanija  i preko 100 drugih partnera. Flying Blue nije običan program vjernosti već uključuje brojne pogodnosti prije, za vrijeme i nakon putovanja.

Flying Blue program usmjeren je na zadovoljstvo svojih korisnika i ostvarenje njihovih očekivanja. U 2016. godini putnici koji su ostvarili letove sa Air France-KLMom osvojili su ekvivalent od čak 486.000 besplatnih karata za putovanja po cijelom svijetu. Air France – KLM je dobitnik mnogih  Freddie Awards nagrada, najprestižnijeg natjecanja u avio industriji, od nagrade za najbolju službu za korisnike, najbolju iskoristivost skupljenih milja i najboljeg programa vjernosti. Freddie Awards i ove godine ide u ruke Air France-KLM-a i to za najbolji program vjernosti za Elite plus članove te za najbolju promociju u 2017.godini.

Air France i KLM surađuju sa 38 drugih aviokompanija od kojih treba izdvojiti Transaviu, Tarom, Hop, Kenya Airways i Aircalin koji dijele isti program vjernosti.

Putnici, članovi Flying Blue programa, dobivaju svakim letom dvije vrste milja: Statusne i Nagradne.  Nagradne milje mogu se zamijeniti za besplatne avionske karte te za druge usluge na letu, poput željenog obroka ili za rezervaciju željenog sjedala.

Statusne milje,  donose svojem vlasniku Silver, Gold ili Platinum status. Svaki status donosi velike pogodnosti koje svojim vlasnicima osiguravaju ugodnije putovanje kao što su npr.  ekskluzivan check-in, dodatna besplatna predana prtljaga, ulaz u poslovni salon bez obzira da li vlasnik kartice leti u ekonomskoj ili poslovnoj klasi, prioritetan transfer,  željeno sjedalo u avionu koje pruža više udobnosti itd. Svaki status ujedno donosi i više nagradnih milja.

Flying Blue pruža svojim članovima i pristup interesnim grupama kao npr. Flying Blue Running, Flying Blue Petroleum i Flying Blue Golf gdje članovi mogu razmjenjivati svoja iskustva i koristiti posebne pogodnosti od povoljnijih cijena karata do sudjelovanja na svjetskim maratonima i  VIP pogodnostima. Ukoliko se radi o golfu, uz članstvo u Flying Blue programu, na letovima Air Francea i KLM-a možete besplatno ponijeti svoju golf torbu.

Još jedna pogodnost koju je KLM uveo nedavno je i tax free šoping za vrijeme leta, bez poreza. Unapređenjem svoje usluge platnog prometa za kupovinu u zraku, artikle koje ste odabrali sada možete platiti svojim nagradnim miljama, gotovinom ili karticom ili kombinirati plaćanje.

Nekoliko zanimljivih sugestija kako iskoristiti milje: Zamijenite svojih 7120 milja za Van Gogh muzej u Amsterdamu  ili za 27000 milja uživajte u 45minutnom privatnom razgledavanju Pariza sa svojim partnerom u oldtimeru Citroen (popularnom Spačeku).

Iskoristivost milja  je od 20 mjeseci do 2 godine.

Sve naše novosti i pogodnosti pratite i na Facebook stranici  Air Francea i KLM Dutch Royal Airlinesa.

__________________________________________________________________________________

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. Sa flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schipol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku sa čak 270 letova dnevno.

Air France – KLm je također član Skyteam grupacije koju čini 20 avio kompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova sa više od 16270 letova dnevnona 1057 destinacija u 179 zemalja svijeta.

 

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr i www.airfrance.hr