fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Nagrađujemo za Samo Pozitivna i hrabra iskustva! Nova rubrika na portalu Samo Pozitivno „#Pobjedionica“

Godinama ste se suočavali sa razno raznim strahovima, koji su vas sputavali, imali ste fobije od životinja, prostora, ljudi, letenja avionom, strahove od sustava, od komunikacije s nepoznatima, tremu od javnog nastupa, ispita, s vama su upravljale vaše loše navike.

Jednog dana ste donijeli hrabru odluku i suočili se sa svojim problemima i izazovima i napravili ste nešto ludo, hrabro i odvažno te skinuli teret koji ste godinama nosili i koji vas je kočio u napretku.
Pošaljite nam svoju priču u našoj novoj rubrici #POBJEDIONICA i opišite nam KAKO ste se riješili problema, a mi ćemo ju objaviti pod vašim imenom ili anonimno po vašem izboru i osvojite nagrade naših sponzora.

Najčitanije priče ćemo darivati knjigama, planerima, kotizacijama za događanja, poklonima naši sponzora ili pak intervjuom na našem pozitivnom portalu.

Što god vas je sputavalo u životu, događalo vam se s razlogom. Trebalo je vremena da prepoznate svoje vrijednosti i naučite kako pobijediti svoje strahove.

Podijelite sa Samo Pozitivno čitateljima svoja iskustva, pomozite im da se  hrabro suoče sa svojim strahovima i budu bolja verzija sebe.

Oduvijek ste htjeli pisati, i izraziti svoje emocije i iskustva, ali niste imali gdje?

Tražimo upravo vas!

Javite nam se na mail info@samopozitivno.com i ispričajte nam svoju pozitivnu priču, a mi ćemo vas nagraditi, te istu objaviti. ☺️

Ovo je prava prilika da se okušate u spisateljskim vodama i svojom hrabrom pričom inspirirate okolinu.

Inspiraciju za svoje priče pronađite OVDJE!

Ukoliko pak nemate hrabrih iskustava  i dalje imate problem i imate pitanja za naše stručnjake iz NLP-a i Coachinga,  pošaljite nam pitanje i zajedno ćemo dokučiti rješenja.

Pitanje za NLP Coach-a preko Facebook-a

ili preko emaila : mara@lotusmedia.hr

Pišite nam iskustva, pitajte, usudite se, naučite i budite POBJEDNIK u našoj POBJEDIONICI 😊

#samopozitivno tim vas očekuje !