fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najava konferencije Dan hrvatskih financijskih institucija

Vrijeme održavanja: 20.10.2016.  

Proces globalizacije i suvremena tehnološka dostignuća, koja se ogledaju u sve većoj pokretljivosti kapitala, proizvoda i usluga nameću nove trendove u svim sferama poslovanja. Promjene u poslovnoj filozofiji i menadžmentu financijskih institucija, kao i njihovo organizacijsko redefiniranje i prilagođavanje dinamičnim tržišnim promjenama i liberalizaciji nacionalnog financijskog tržišta, imperativi su dugoročne održivosti.

U skladu s globalnim trendovima HGK, Sektor za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize, organizira konferenciju „Dan hrvatskih financijskih institucija“ koja će se održati 20. listopada 2016. u Hotelu Westin, Zagreb.

Ideja je na jednom mjestu okupiti predstavnike svih financijskih institucija, regulatornih institucija, resornih ministarstava te gospodarstvenike kako bi se otvorila mogućnost zajedničkog djelovanja na ukupnom unapređenju hrvatskog gospodarstva. Cilj je Konferencije otvaranje novih tema za daljnje aktivnosti u segmentima međusobne suradnje, primjene međunarodnih iskustava i usvajanja ekspertnih znanja.

Neke od tema Konferencije su:

  • Makroekonomski trendovi globalno i u RH
  • Uloga i  značaj  regulatornih institucija u stabilnosti i razvoju financijskog tržišta
  • Financijske institucije i potpora razvoju gospodarstva
  • Podrška poslovnim subjektima kroz programe i proizvode financijskih institucija

Više informacija objavljujemo uskoro na www.hgk.hr