fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najbolji poslovi tjedna

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

BIPA zapošljava Regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu i okolici. Glavni zadaci su upravljanje većim brojem naših prodavaonica i odgovornost za ostvarenje prodajnih rezultata, a od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada u maloprodaji na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije pronađite ovdje.

FASHION.HR Style Community zapošljava Suradnika u odjelu prodaje oglasnog prostora. Ključna odgovornost je prodaja oglasnog prostora i dogovaranje promotivnih aktivnosti s klijentima, a tvrtka traži odgovornu, komunikativnu i kreativnu osobu motiviranu za rad u dinamičnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

Institut za razvoj obrazovanja traži Voditelja/icu financija. Uspješan kandidat/kinja za radno mjesto Voditelja ice financija u IRO-u je stručnjak kinja u području financija te izvrsno poznaje relevantne nacionalne i EU propise koji reguliraju ovo područje rada. IRO želi zaposliti talentiranog stručnjaka kinju s iskustvom financijskog upravljanja u neprofitnom ili javnom sektoru. Najboljem kandidatu/kinji bit će ponuđen ugovor o radu i odgovarajući financijski uvjeti. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank Hrvatska zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž) u Čakovcu. Voditelj poslovnice je odgovoran/na za cjelokupno poslovanje Poslovnice i ključna osoba za dugoročni razvoj Sberbank u na području Čakovca. Imate li VŠS, VSS ekonomskog smjera, a potpuno ste upoznati s poslovnim i financijskim prilikama na području Međimurja, ovdje ispunite brzu prijavu.

Brenntag traži Financijskog kontrolora (m/ž). Kao glavne odgovornosti izdvajaju se priprema i objavljivanje pravovremenih mjesečnih financijskih izvještaja, te koordinacija i usmjeravanje pripreme proračuna, financijskih prognoza i izvješća, a za prijavu je potrebna visoka škola ili visoka stručna sprema u gospodarstvu, kao i iskustvo u kontroli i financiranju s jakim naglaskom na korporativno izvješćivanje. Više pronađite ovdje.

Torterie Macaron zapošljava Administratora – pripravnika (m/ž). Za vrijeme pripravničkog staža, radit ćete poslove iz područja knjigovodstva i općih poslova, koji se vežu uz svakodnevno funkcioniranje proizvodnog procesa. Potrebne karakteristike su: VSS/Magistar struke Ekonomski fakultet, bez radnog iskustva u zanimanju za koje se osoba školovala, te visoka razina odgovornosti i samoinicijative. Opširnije potražite ovdje.

Croatia osiguranje zapošljava Samostalnog stručnjaka za prodajni kontroling (m/ž) – mjesto rada je u Zagrebu. Zaposlena osoba biti će odgovorna za sudjelovanje u procesu planiranja i izradi redovnih projekcija poslovanja, te određivanje i praćenje KPI prodajnog menadžmenta. Tražene kvalifikacije su VSS, te minimalno tri godine iskustva rada u sales kontrolingu u financijskoj industriji ili proizvodnji. Opširnije pronađite ovdje.

WAGAS zapošljava Regionalnog predstavnika (m/ž) za područje Hrvatske. U opisu posla izdvaja se traženje  novih korporativnih klijenata, održavanje i razvijanje suradnje s ključnim klijentima postojećih tvrtki (naročito u automobilskom sektoru), te podršku prodavačima u regiji. Kompanija nudi atraktivnu plaću, službeni automobil, mobitel i laptop. Za prijavu su potrebne visoke komunikacijske vještine. Opširnije potražite ovdje.

Manpower za klijenta traži Voditelja računovodstva i financija (m/ž). Posao se sastoji od unosa i knjiženja financijsko-računovodstvene dokumentacije po vrsti i mjestu troška, a tu je i robno/materijalno knjigovodstvo. Uvjeti su SSS/VŠS, te minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva, a tvrtka nudi povoljnu priliku rada u uspješnom hrvatskom poduzeću, te poticajna primanja. Opširnije potražite ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava Specijalista nabave za prehrambeni asortiman (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Zadaci su komunikacija s postojećim i pronalazak novih dobavljača, aktivno asistiranje voditelju kategorije u pripremi i provedbi pregovora s dobavljačima, i dr. Za prijavu je potrebno VSS (Ekonomski fakultet – Marketing ili poslovna ekonomija), kao i minimalno 2 godine iskustva (prednost radno iskustvo kao asistent rukovoditelja nabave). Opširnije potražite ovdje.