fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najljepši poklon za Valentinovo: Crikvenica svim zaljubljenima nudi da usvoje personalizirano stablo

U sklopu projekta “Drvored ljubavi” u Crikvenici možete usvojiti stablo za svoju dragu ili dragog s personaliziranom pločicom. Doznajte kako do svog stabla u ovom primorskom gradu.

Ušli smo u prve dane veljače, mjeseca koji mnoge asocira na zaljubljene. Umjesto da ovog Valentinova svoju dragu ili dragog darivate poklonima poput bonbonjera i rezanog cvijeća, Grad Crikvenica se i ove godine pobrinuo da zaljubljeni usvoje, odnosno poklone svojoj voljenoj polovici drvo. Naime, ovaj primorski grad nastavlja s uspješnim i veoma dobro prihvaćenim projektom “Drvored ljubavi” u kojem svatko može usvojiti drvo s personaliziranom pločicom. Stabla se već sada nalaze na mnogim lokacijama na području cijelog grada, a usvojitelji stabala dolaze kako iz Crikvenice, tako i iz ostatka Lijepe naše, ali i izvan njenih granica.

Ove će godine Drvored ljubavi biti zasađen na crikveničkoj šetnici Dubračina, kao nastavak dosadašnjih Drvoreda. Uz šetnicu Dubračina će biti moguće usvojiti 15 stabala raznih vrsta. Kao i dosadašnjih godina, i ove će godine cijena za usvajanje stabla biti 300,00 kuna, a uz svako stablo dolazi i metalna pločica s natpisom po želji usvojitelja. Nakon usvajanja, stabla će se saditi u ožujku, odnosno travnju, s obzirom na vrstu, vrijeme sadnje i vremenske prilike te se o njima brine komunalno trgovačko poduzeće “Eko Murvica”.

Nakon sadnje, odnosno usvajanja bit će postavljene i pločice uz svako stablo. Svi oni koji svoje stablo usvoje kao poklon za Valentinovo i jave se do četvrtka 10. veljače, dobit će na mail adresu grafičko rješenje pločice koja će nakon sadnje stabla biti ugrađena pored stabla kako bi imali dokaz ukoliko žele iznenaditi voljene osobe. Za sve usvojitelje koji se jave nakon tog datuma, grafičko rješenje biti će dostavljeno kroz valentinovski tjedan. Za usvajanje stabala svi zainteresirani mogu se javiti na mail adresu: info@crikvenica.hr ili na broj telefona 051/455 404.

Izvor: Green.hr