fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Novi hrvatski dizajn brend u funkciji odličnog suvenira

Papirfly je novi hrvatski dizajn brend u funkciji suvenira, koji osim cool nosivog proizvoda ima i prigodno personalizirano pakiranje piše buro247.hr

“Nisam još upoznao osobu koja ne voli putovati. Svi s putovanja donosimo suvenire koji nas kasnije vraćaju u ta sretnija vremena dok smo istraživali nepoznate gradove, plaže, šume…” odmah na početku otkrio mi je Krunoslav Klarić, osnivač novog hrvatskog dizajn brenda naziva Papirfly u funkciji suvenira. Ističe kako mu je cilj bio napraviti liniju proizvoda koje će osoba moći svakodnevno koristiti, nositi, a koji će ujedno stvarati pozitivne emocije i motivirati na daljnja putovanja, neovisno o tome radi li se o poklonu za samoga sebe ili pak nekoj drugoj osobi.

1

Novi hrvatski dizajn brend u funkciji odličnog suvenira

“Trenutno imamo u ponudi verzije bijelih i crnih T-shirtova i sweatshirtova s dva zanimljiva vizuala vezana uz Zagreb, a u pripremi su i drugi vezani uz ostale hrvatske turističke točke. Osim majica, u planu mi je dizajniranje i čarapa.” pojašnjava Krunoslav te naglašava kako su majice dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj te da materijal i obrada prate cijeli koncept priče. Kaže i kako su namijenjeni u biti jednako turistima, kao i lokalcima.

Novi hrvatski dizajn brend u funkciji odličnog suvenira

2

Kada su u pitanju motivi, izrađuju ih mladi i talentirani freelance dizajneri s kojima Klarić surađuje, a inspirirani su prije svega urbanom kulturom i obilježjima gradova, ali kroz estetiku koja nije direktna i očita na prvi pogled, a u cijelom projektu uspješno su izbjegnuti i klišej turistički motivi koji se nerijetko mogu pronaći u domeni sličnog tipa suvenira.

Novi hrvatski dizajn brend u funkciji odličnog suvenira

A da je Krunoslav mislio na sve, tu je i prikladno te jednostavno pakiranje, točnije tzv. packaging u obliku papirnate vrećice s logom brenda Papirfly, kao i personaliziranom opcijom da napišete u za to predviđena polja gdje ste bili i od koga te za koga je majica zapravo, što cijelom konceptu daje jednu malo osobniju notu. Više o cool brendu Papirfly, što u prijevodu s norveškom znači papirnati avion, možete pronaći na službenom Instagramu ili Facebook stranici.

Izvor: Buro247.hr