fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hrvatska iz zraka: znamo da živimo u prekrasnoj državi, ali ovi su nas kadrovi ostavili bez teksta!

Turistička zasićenost i popunjeni kapaciteti u sezoni više nisu neka novost, kao i činjenica da se Hrvatska može pohvaliti prirodnim ljepotama koje su glavni adut naše turističke ponude donosi Slobodna Dalmacija.

No neki od fotografskih i video zapisa koji nastaju kada strani i domaći turisti odluče zabilježiti najljepše detalje našeg krajolika, uistinu oduzimaju dah te nas podsjećaju da je ono najbolje što naša zemlja može ponuditi i dalje nema cijenu.

– Hrvatska je zemlja najvećeg tartufa na svijetu i, prema Alfredu Hitchcocku, zemlja najljepšeg zalaska sunca. Osunčano priobalje pravi je raj koji je postao hit destinacija za 2016. i to s dobrim razlogom. Uz kombinaciju izbora aktivnosti u prirodi, prekrasnih plaža, ukusne hrane i tople klime, što još možete poželjeti za godišnji odmor? – piše Wayfarers Youtube kanal ispod videa na kojem su dronom snimili spektakularne kadrove Hrvatske iz zraka.

Outdoor programi predstavili su pak našu zemlju kao idealnu za aktivni odmor i sportske rekreacije poput trekinga i traila, a njihov video bi vas zbilja mogao nagnati da izađete iz kuće i barem napravite đir negdje u prirodi.

Izvor: Slobodna Dalmacija