fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Novi oglasi za posao na koje se možete odmah prijaviti

Radnike traže tvrtke Vita Kemija, A-Elektronik, Concreto, Stega tisak, Top itservices AG…

Vita Kemija je tvrka sa sjedištem u Zadru koja poljoprivrednicima donosi inovativna rješenja svjetskih proizvođača u ishrani i zaštiti biljaka. Zapošljavaju kandidata na poziciji prodajnog predstavnika za prodaju mineralnih gnojiva i stručno savjetovanje u poljoprivredi (m/ž). Potrebna je VŠS/VSS (agronom/agroekonomist/ekonomist), vozačka dozvola B kategorije te spremnost na poslovna putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Prijavite se na oglas do 29. studenog.

A-Elektronik je svjetski lider na području tehnologije radarskog i laserskog otkrivanja. Trenutno traže Embedded C razvojnog programera (m/ž) za rad na tehnologiji lasera i rada, a platforme s kojima će se budući zaposlenik susresti su Microchip, Atmel i razni ARM-ovi. Od kandidata se očekuje relevantno radno iskustvo te želja za pohađanjem tehnoloških sajmova i primjena inovacija u procese tvrtke. Na oglas se možete prijaviti do 5. prosinca.

Concreto je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u području direktne prodaje. Zbog proširenja opsega posla, zapošljavaju već broj osoba za rad u prodajnim timovima diljem Hrvatske. Budući zaposlenici radit će na poziciji prodajnog savjetnika (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, prosječnu plaću oko 5.500 kn neto, mogućnost dodatnih primanja kroz bonuse, besplatan smještaj i prehranu, službeni automobil te fleksibilno radno vrijeme. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 30. studenog.

Stega tisak već 24 godine pruža vrhunsku uslugu u proizvodnji tiskarskih materijala. U potrazi su za skladištarem za rad u tiskari (m/ž). Potrebna je SSS grafičkog smjera i vozačka dozvola B kategorije, a kandidat mora biti osposobljen za vožnju viličara. Prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo rada u tiskari te poznaju grafičke materijale i papire. Rok prijave: 29. studeni.

Top itservices AG je uspješna tvrtka koja se bavi radom u IT i inženjerskom sektoru. Trenutno zapošljavaju na poziciji Electrical service engineer (m/f). Idealan kandidat posjeduje visoko obrazovanje iz područja automatskog ili električnog inženjerstva ili tehničku edukaciju. Kandidata očekuje njemački ugovor o radu, a zbog specifičnosti posla nije se potrebno seliti. Na oglas se možete prijaviti do 10. prosinca.

Niste pronašli oglas za sebe? Za još oglasa posjetite www.moj-posao.net i odaberite svog poslodavca!

Izvor: Tportal.hr