fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Netko traži iskustvo, netko ne, negdje je dosta 3 godine srednje…

U potrazi za poslom? Ne tražite dalje od portala posao.hr! Otkrijte koje su 10 izabrane pozicije čekajući upravo vas ovog tjedna!

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž), Mesara (m/ž) te Vozača B i C kategorije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Studenac d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj, s naglaskom na operativnim zadacima, upravljanju timom i administrativnim poslovima. Poslodavac nudi atraktivna primanja, mjesečne stimulacije, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te druge financijske nagrade. Za više informacija ili prijavu posjetite link do 8.1.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub u Čepinu. Posao uključuje blagajničke poslove, rad s automatima, vođenje evidencija, te nudi razne pogodnosti poput stimulacija, bonusa, mogućnosti napredovanja i obuke. Potrebna su komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 18.1.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži redovite ili izvanredne Studente za rad u svojim restoranima diljem Hrvatske, nudeći različite pogodnosti poput fleksibilnog radnog vremena i mogućnosti osobnog i profesionalnog razvoja. Traže se odgovorne, fleksibilne i otvorene osobe, a predznanje nije uvjet. Za više informacija i prijavu posjetite link do 11.1.2024.

Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž) s izvrsnim znanjem talijanskog i Radnika u dentalnom laboratoriju (m/ž) u Čepinu s najmanje 2 godine iskustva. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju, bonuse. Za više informacija posjetite link do 2.1.2024. za posao Radnika u dentalnom laboratoriju, a za Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku do 31.1.2024.

Tvrtka DIDI d.o.o. traži Vozača hladnjače (m/ž) za rad u Đakovu, Osječko-baranjska županija. Posao obuhvaća vožnju vozila s kategorijom C, a potrebna je srednja škola (3 godine). Radno iskustvo nije važno. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

AQUAMONT d.o.o. traži 4 radnika u Osijeku na poziciji Pomoćni radnik u niskogradnji na telekomunikacijama, s osnovnom školom ili srednjom školom (3 godine). Posao obuhvaća pomoćne poslove u niskogradnji na telekomunikacijama, a nudimo zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.1.2024.

Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u uredu u Osijeku i okolici, s mogućnošću rada od kuće nakon edukacije. Posao uključuje telefonsku prodaju A1 usluga, a nudi atraktivne bonuse i mjesečne pogodnosti. Potrebna je SSS, a prethodno iskustvo nije uvjet. Za više informacija i prijavu posjetite link do 1.2.2024.

Workforce traži Referenta knjigovodstva (m/ž) za Benetton u Osijeku s radom na kontrolama dokumentacije, suradnjom s poslovnim segmentima i zahtjevima za ekonomsku stručnu spremu. Nudi stalna primanja, usavršavanje i ugovor s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Posjetite službenu stranicu posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude poslova. Sretno!