fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ostvarite Super popuste do 21.9.2017. na kupovinu karata Air Franceom za više od 50 destinacija svijeta – O la la promocija počinje danas!

Zrakoplovna kompanija Air France novom promocijom O la la omogućuje svojim putnicima povoljnije karte do omiljenih odredišta s polascima iz Zagreba. Na raspolaganju Vam je 50 destinacija u svijetu!

Air France i ove godine omogućava svojim putnicima da u sklopu akcije O la la osiguraju svoje karte na neku od 50 destinacija u svijetu. Cijene zrakoplovnih karata uključuju povratne letove, pristojbe i takse.

Neki od naših prijedloga u ekonomskoj klasi, polasci iz Zagreba:

  • Paris – povratna karta od 109 EUR
  • Havana – povratna karta od 683 EUR
  • Miami – povratna karta od 429 EUR
  • New York – povratna karta od 440 EUR

*cijene za sve letove uključuju zrakoplovne pristojbe i takse, no podložne su promjenama ovisno o okolnostima.

**letovi u premium Economy i Business klasi su također sniženi. Više informacija www.airfrance.hr

Ova posebna promocija traje do  21.9.2017. , a iskoristivost karata je do 30.6.2018.

Više informacija o letovima možete vidjeti na: www.airfrance.hr

 

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. Sa flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schipol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku sa čak 270 letova dnevno.

Air France – KLm je također član Skyteam grupacije koju čini 20 avio kompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova sa više od 16270 letova dnevnona 1057 destinacija u 179 zemalja svijeta.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr i www.airfrance.hr