fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U otvorenje kampa uložili 15 milijuna kuna, a ove godine ulažu dodatnih 4,5 milijuna u bazene i luksuzne šatore

Vlasnici kampa gaje personalizirani pristup svakom gostu, a inovativnost se očituje prije svega u višenamjenskoj zgradi s brojnim sadržajima za goste u zimskim mjesecima.

Mali obiteljski kamp Polidor u istarskoj Funtani bilježi izvrsne rezultate. S kapacitetom od 300 gostiju jedan je od rijetkih kampova koji radi cijelu godinu. Otvoren je u srpnju 2015. i u posljednjih šest mjeseci te godine ostvario je 7.000 noćenja. Već u 2016. bilježi trend porasta noćenja, dosegnuvši brojku od 24.000 noćenja. Samo od početka listopada 2016. do kraja ožujka ostvareno je 3.360 noćenja čime se dokazuje da je moguće sezonu produljiti više od standardnih 3 mjeseca tijekom ljeta te povećati broj radnih mjesta cijele godine. U punoj sezoni u kampu je zaposleno 35 radnika.

Kamp Polidor u 2016 godini ostvaruje prihod od 3,5 milijuna kuna, a ove godine s obzirom na povećanje kapaciteta očekuje porast od 10 posto. U projekt otvorenja kampa uloženo je 15 milijuna kuna, a ove godine ulaže se još 4,5 milijuna kuna u dodatne sadržaje te smještajne objekte. Kamp Polidor priprema mnogo noviteta, a najvažnija je izgradnja dva bazena, jednog za odrasle i drugog za djecu s vodenim atrakcijama, koji se zajedno s pool barom otvaraju već u travnju. Uz to, ove se godine uvodi sedam novih luksuznih mobilnih kućica te 12 luksuznih glamping šatora u kojima se nude posebni doručci u košarama..

Polidor je već dobio mnogobrojne nagrade, među kojima se ističe INOVACAMP 2016. za invoativan koncept pružanja visokokvalitetne personalizirane usluge. Vlasnici kampa gaje personalizirani pristup svakom gostu, a inovativnost se očituje prije svega u višenamjenskoj zgradi s brojnim sadržajima za goste u zimskim mjesecima. U grijanim prostorijama nalaze se sanitarni čvor s WC-ima za djecu i invalide, tuševi, obiteljska kupaonica, prostor za ručno pranje rublja I posuđa te čak i tuš za kućne ljubimce. Zgrada obuhvaća i dječju igraonicu s velikim toboganom, mali fitness te prostore za masažu i biljar. U drugoj je, pak, zgradi uređena prostorija za druženje s kaminom i televizorom za druženje u zimskom razdoblju. U blizini kampa nalazi se i moderna plaža do koje se goste prevozi vlakićem. O svemu kamp goste informira web stranicom www.campingpolidor.com, posebno osvježenom za ovu sezonu.

Izvor: Poslovni.hr