fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Otvori srce i dozvoli sreći da ti se dogodi

Lotusmedia vas poziva 06.07.2021. na iskustvenu radionicu :

OTVORI SRCE I DOZVOLI SREĆI DA TI SE DOGODI -EMOCIONALNA PSIHOLOGIJA

Jeste li znali da je srce moćnije od uma i oduvijek je simbol ljudskog povezivanja.

Kao centar naše intuicije srce upravlja svim ostalim organima i tjelesno emocionalnim sustavima. Ono dok kuca svojim ritmičkim pulsiranjem prenosi krv cijelim našim tijelom, jasno manifestira životnu silu u nama, šalje impuls i čini nas onakvima kakvi jesno. Zdravima ili bolesnima. Komunikativnim ili sumnjičavima. Postoje mnoga znanstvena istraživanja koja jasno utvrđuju vezu između zdravlja našeg tijela i emocija koje nosimo u našem srcu. Gotovo sa 100 % sigurnošću možemo reći kako nas pozitivne emocije kao ljubav, empatija i suosjećanje djeluju blagotvorno, a kako negativne emocije ljutnje, straha i zabrinutosti u nama stvaraju emocionalni stres i dugoročno nam mogu oštetiti naše zdravlje i srce.

Pretpostavka je da samo otvoreno srce stvara protok u našem tijelu i osoba koja je otvorena i protočna ne boji se pustiti ljubav i druge ljude u svoje srce a time možemo reći da je i emocionalno zdrava i stvara skladne međuljudske odnose.

Nažalost većina ljudi je doživjela neku vrstu lošeg iskustva i boli već u ranom djetinjstvu i zatvorila svoje srce od malena. Potreba za sigurnošću, kontaktom i ljubavlju ukoliko nije zadovoljena dovela je do zatvaranja srca, sumnjičavosti i do uvjerenja da je ljubav za nekog drugog, a da je mi ne zaslužujemo. Umjesto ljubavi počinjemo živjeti emocije straha, mržnje, zavisti i nemoći. Tu zaustavljamo našu prirodnu protočnost, stvaramo emocionalne oklope, stavljamo maske igramo uloge i počinjemo patiti emocionalno i fizički.

Na ovoj radionici imat ćemo priliku istražiti što nam poručuje naše srca, vođenom vizualizacijom i kroz Faces coaching game Points of You, zaronit ćemo u emocije i duboko u naše srce i pokrenuti energiju ljubavi te se otvorili za nove uvide i ispunjen život.

Pozivam vas na ovo iskustveno i nadasve zanimljivo putovanje u vaše ali i u tuđa srca i povežite se sa sobom i drugima otvorenog srca bez predrasuda.

Dobrodošli! 

Datum: 06.07.
Vrijeme: 18:00 – 20:30
Cijena: 250 kn
Lokacija: Duga 61 1. kat Lotusmedia Vinkovci

Voditelj: Mara Majstorović, NLP coach, praktičar POY metode i iskustvenih treninga dr. Joe Dispenza www.maramajstorovic.com

Prijave su obavezne na mara@lotusmedia.hr ili na telefon 0993360139