fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Portal za zapošljavanje donosi vam 10 poslovnih prilika

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg projektnog menadžera u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 13.02.2022. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu i 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

JGL d.d. traži Tehničara monitoringa čistih prostora (m/ž) u Rijeci. Prednost prilikom prijave ostvaruju kandidati sa završenom srednjom stručnom spremom usmjerenja biomedicine ili kemijskog smjera. Prijave se zaprimaju do 03.02.2022. putem linka.

Albidus d.o.o. traži Stručnog suradnika za ordinacije i ljekarne (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, službeni mobitel, tablet i automobil  te zasnivanje stalnog radnog odnosa nakon probnog roka. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika /Prodavača (m/ž) u Rovinju. Poslodavac nudi redovita primanja s dodatkom za prijevoz, bonuse, popuste za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijaviti se možete do 10.02.2022. brzo i jednostavno putem linka.

Čokoland d.o.o. traži Trgovačkog predstavnika (m/ž) za izvršavanje rada na području cijele Hrvatske. Prijaviti se možete do 01.02.2022. Traži se kandidat sa izvrsnim prodajnim vještinama, koji je spreman na terenski rad. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem brze prijave.

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži Dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu sa izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za hrvatski i njemački jezik (m/ž) u Osijeku. Rok za prijavu je 02.02.2022. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona. Prijavite se putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 04.02.2022.Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, plaćene troškove prijevoza te dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom.Prijavite se putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. traži Tehničara za izgradnju infrastrukture fiksne pristupne mreže (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 31.01.2022. Posao uključuje komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Viking projekt d.o.o. zapošljava Projektanta vodovoda i odvodnje u visokogradnji (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijaviti se možete do 07.02.2022. Traži se inženjer građvine ili strojarstva s 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!