fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

‘Želim da znate koliko mi značite u životu. Došao sam u LA, spavao sam na vašim kaučima…

Bliski prijatelj i poslovni partner Georga Clooneya, inače i suprug top modela Cindy Crawford, Rande Gerber, bio je prvi koji je ispričao priču o koferima natrpanim gotovinom, a sad je prvi put priču o velikodušnom daru potvrdio i sam glumac.

U intervjuu za GQ, naime, Clooney je potvrdio da je svojedobno četrnaestorici svojih prijatelja darovao po milijun dolara, piše HuffPost. Bilo je to 2013. godine.

“Bio sam samac. Svi smo starili. Imao sam 52 godine, a većina mojih prijatelja je starija od mene” – prepričao je glumac okolnosti koje su prethodile odluci.

“I pomislio sam, ti momci su mi sve, i svi su mi u razdoblju od 35 godina pomogli na ovaj ili onaj način! Pomogli su mi kad mi je pomoć trebala, i ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji. Stavio sam ih u oporuku. I mislio sam, bez njih od ovoga nemam ništa! Pa zašto, dovraga, čekam da me udari autobus?” – pričao je glumac, čija je velikodušnost i srčanost, emotivnost s kojom je pričao o bliskosti sa svojim ljudima, oduševila svijet.

Clooney je strpao 14 milijuna dolara u 14 kovčega, u svaki po milijun. Filmska scena, baš kao iz Oceanovih 11. Drugi dan je pozvao sve prijatelje kod sebe doma.

Suprug Cindy Crawford o tom je događaju ispričao:

“George počinje govoriti: Slušajte, želim da znate koliko ste mi značili i koliko mi značite u životu. Došao sam u LA, spavao sam na vašim kaučima. Tako sam sretan što vas sve imam i ne bih mogao biti tu gdje sam danas bez svih vas. Dakle, bilo mi je jako važno da, dok smo još svi zajedno, uzvratim. Zato želim da svi otvorite svoje kofere.”

Gerber je rekao da su svi Clooneyjevi prijatelji, uključujući njega, bili “u šoku” nakon što su vidjeli njihove milijunske darove u gotovini, za koje je glumac rekao da je već platio porez, piše miss7.

“Jedan prijatelj je radio u baru u zračnoj luci u Teksasu, uzdržavajući tako svoju obitelj. Svaki dan vozi se biciklom na posao”, ispričao je Gerber, koji ima vlastiti uspješan biznis.

On je zato želio svoj milijun odmah vratiti glumcu.

“Povukao sam ga u stranu i rekao: Apsolutno ne uzimam ovih milijun dolara! Na to se George viknuo ostalima: Jedna obavijest! Ako Rande ne uzme milijun dolara, nitko neće dobiti novac!

I tako je njegovih 14 prijatelja dobilo 14 milijuna dolara na dar.