fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Posjetite 52. Vinkovačke jeseni

„Vinkovačke jeseni izašle su iz duše slavonskoga čovjeka, one su potvrda ljepote ove ravnice, one su želja da se sačuva od zaborava nekadašnje selo, njegovi ljudi i običaji, a posebice glazbena baština, koju treba otkrivati suvremenom čovjeku i ljubitelju narodnih glazbenih umjetnina.“

Svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 7. do 18. rujna, 2017. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Vinkovci i natrag. Stvarnu osnovu popusta predstavlja povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora.
Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za povrat novca za kupljene, a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.
Više informacija potražite na www.vk-jeseni.com.