fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Posjetite Aurea fest u Požegi uz popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene

Izvrsni tamburaši, miris ribljih specijaliteta i dobro raspoloženi domaćini navest će vas da u Požegi ostanete cijeli dan i uživate u dobrom društvu u hladu gradskog parka pored Orljave – pravoj oazi Požežana u ove ljetne dane.

Svim putnicima posjetiteljima Aurea festa – Požega odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 31. kolovoza do 3. rujna, 2017. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Požega i natrag. Stvarnu osnovu popusta predstavlja letak organizatora i povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena potpisom organizatora.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica.
Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za povrat novca za kupljene, a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.