fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Posjetite ArtiZanat, najkreativniji sajam u gradu!

Velik segment djelovanja ArtiZanata leži u uključivanju lokalne zajednice kroz radionice, sajmove, predavanja i festivale.
Napunite baterije kreativnom energijom na sajmu rukotvorina Kreativni boravak, u subotu, 3. rujna, od 10 do 17 sati, u Vintage Industrial Baru, Savska 160!

Ako vas inspiriraju dizajn i umjetnost i tražite nešto posebno i drugačije ovdje ćete pronaći raznovrsnu ponudu jedinstvenog nakita, odjeće, torbi, kućnog dekora, biljaka i biljne kozmetike, ilustracija i umjetnosti koje su izradili kreativci okupljeni u zajednicu ArtiZanat.

Kreativni boravak je prostor u kojem su svi pozvani istražiti svoje umjetničke talente, probuditi inspiraciju i stvarati. Sudjelovanje u kreativnim aktivnostima pozitivno djeluje na um, potiče hormone sreće, smanjuje anksioznost te nas povezuje. Zato vam savjetujemo da se prijavite na jednu od radionica koje će se održati u sklopu događanja – naučite sasvim novu tehniku slikanja i inspirirajte se krošnjama, ponesite kući svoj vlastiti terarij ili pak naučite kako popraviti omiljenu vestu. Osim radionica možete naučiti i kako produljiti životni vijek vašoj odjeći, odabrati originalan print za vašu majicu s ekološkim motivom i priuštiti si oslikavanje tijela kanom. Sve detalje o rasporedu i prijavama možete potražiti na stranici Kreativnog boravka.

Želite se opustiti, zabaviti, vidjeti nešto lijepo i istovremeno biti dijelom promjena i činiti ovaj svijet boljim mjestom? Uživajte u kreativi u najljepšem zagrebačkom ljetnom vrtu, vidimo se na Kreativnom boravku!

Izvor: Green.hr
Foto: Pixabay