fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Poslovni uzlet grada Vinkovaca 2016.

Poslovni uzlet grada Vinkovaca održati će se 10. rujna 2016. na Trgu Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima.

U suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i gradom Vinkovcima, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu ” Potpore u gospodarstvu Vukovarsko – srijemske županije i Grada Vinkovaca”, a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima  ćete moći saznati kako pravilno raspolagati novcem te sve o strateškom marketingu. Biti će održana prezentacija o samom gradu Vinkovci, kao jednom od najstarijih gradova u Europi. Za kraj je pripremljena edukacija na temu  ”Strategija upravljanja ljudskim potencijalima”.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Lokacija:

Trg Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima

Program:

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt:

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail
poslovni-uzlet@poslovni.hr.