fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pridužite se 3. Maršu za životinje ovog vikenda

Prijatelji životinja osnovani su s ciljem promoviranja prava životinja i veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila, a jedno od njihovih djelovanja je i aktivizam. Tako ove subote organiziraju treći po redu Marš za životinje. Cilj ovog marša je poticanje suosjećanja, pravednosti i ljubavi za sve stanovnike planeta Zemlje, a posebno za one koji nemaju svoj glas.

Kako navode na Facebook stranici Marša, pozivaju sve kojima je stalo do životinja, koji žele biti njihov ambasador i glas, one koji se protive bilo kakvom načinu iskorištavanja životinja u industriji zabave, proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima te onima koji mare za napuštene životinje. Dakako, pozvani su i svi koji jednostavno žele biti dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost.

Zadnji ovakav marš održao se u prosincu prošle godine, a za njega se nadaleko čulo jer su imali najveću vegansku zastavu na svijetu od devet metara, ali i zbog divne energije koja se osjećala za vrijeme okupljanja. Ako želite sudjelovati slobodno ponesite svoje transparente, zastave, šarene baklje i slogane.

Okupljanje počinje u subotu, 13. travnja u 11 sati na Tomislavcu.

Izvor: Super1

Foto: Uros Modlic/Facebook Prijatelji zivotinja