fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Prijavite se na Zagreb Connect 2017. i osvojite 60.000 kuna

Kongresni centar na Zagrebačkom Velesajmu ove će godine 6. prosinca ugostiti četvrtu startup konferenciju Zagreb Connect 2017. koju organiziraju Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE. Želja je organizatora da konferencija podrži mlade poduzetnike u razvoju njihovih poslovnih ideja te promovira start up tvrtke s područja Zagreba, ali i šire, objavljeno je na službenim stranicama Grada Zagreba.

Organizatori Zagreb Connecta očekuju više od 500 posjetitelja, među kojima će biti brojne uspješne start up tvrtke, investitori, poslovni anđeli te ugledni stručnjaci i predavači.

Najboljem timu 60.000 kuna

U sklopu konferencije održat će se i start-up natjecanje, a tri najbolja tima očekuju nagrade od 60.000, 40.000 odnosno 30.000 kuna. Zagreb Connect idealna je prilika za startupove iz Hrvatske i inozemstva da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Kao i svake godine, dan prije konferencije (5. prosinca) održat će se bootcamp radionice, na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako projekte predstaviti investitorima.

Konferencija Zagreb Connect održava se od 2014. godine, a do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih startupova s investitorima i poslovnim partnerima.

Prijave do 1. studenoga

Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj je pred više od 1200 posjetitelja predstavljen potencijal hrvatske ali i regionalne startup scene.

Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima i gostima, a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: Amodo, Vollo, Nanodiy i drugi.

Organizatori pozivaju sve startup tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se do 1. studenoga prijave na Zagreb Connect pitch natjecanje.

Izvor: Tockanai.hr