fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Princ Albert dobio hrvatsku kravatu i poziv za posjet Dubrovniku

Početkom lipnja ove godine Monte Carlo je bio domaćin petnaestog po redu izbora svjetskog EY Poduzetnika godine. Radi se o programu koji se provodi u više od 60 zemalja diljem svijeta, a krajem rujna počele su prijave za treće po redu hrvatsko izdanje.

Prijave su otvorene do 31. listopada, a moguće su putem web stranice https://geoy.ey.com/.

U posljednjem je hrvatskom izdanju poduzetnikom godine proglašen osnivač tvrtke Tehnix d.o.o. Đuro Horvat, koji je osvojivši ovo prestižno poduzetničko priznanje izborio mjesto među 50 najboljih poduzetnika u svijetu. Svi oni okupili su se u Monte Carlu gdje su za vrijeme petodnevnog događaja imali priliku prezentirati vlastito poslovanje, susresti se s najvećim svjetskim poduzetnicima i upoznati s osobama poput monegaškog princa Alberta II.

„Zahvaljujući projektu EY Poduzetnik godine dobili smo priliku predstaviti dostignuća tvrtke Tehnix princu Albertu. Pozdravio sam ga u ime Republike Hrvatske, koju sam predstavljao kao poduzetnik godine na svjetskom festivalu uspješnih poduzetnika. Princa sam ujedno pozvao da posjeti našu tvrtku u Hrvatskoj i da bude naš gost u Dubrovniku. Poklonio sam mu i prekrasnu crvenu kravatu na čijem je omotu bio hrvatski grb i zeleni list, simbol naše tvrtke“, opisuje Đuro Horvat susret s princem Albertom II.

„Promocija najboljih hrvatskih poduzetnika i cjelokupnog domaćeg poduzetništva u svijetu samo je jedan od ciljeva pokretanja ovog globalnog projekta u Hrvatskoj. EY Poduzetnik godine najprestižnija je svjetska nagrada u poduzetništvu i posebno smo ponosni što smo dvije godine za redom među poduzetničkom elitom u Monte Carlu mogli vidjeti hrvatsku zastavu i naše poduzetnike kao najbolje ambasadore naše zemlje“, osvrćući se na program istaknuo je Berislav Horvat, Country Managing Partner, EY Hrvatska.

Program EY Poduzetnik godine se u Hrvatskoj održava pod generalnim sponzorstvom Raiffeisenbank Austria te sponzorstvom Nexus Private Equity Partnera, dok su Američka gospodarska komora u Hrvatskoj, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Hrvatska udruga poslodavaca pokrovitelji programa.

Izvor: Jutarnji List