fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Prva radionica za djecu – RELAX KIDS – konačno i u Zagrebu

U Zagrebu će se 5.3.2017. godine u Prostoru imaginacije, Dalmatinska 17/1 održati prva u nizu radionica Relax Kids, namijenjena djeci različitih životnih dobi od 4-16 godina. Radionice su podijeljene u nekoliko grupa i osmišljene tako da prate djetetovu dob, rast i razvoj.

Relax Kids program je osnovala Marneta Viegas 2001. u Velikoj Britaniji. Marneta ima preko 30 godina iskustva s radom u području opuštanja i relaksacije. Program je osmišljen kao bi pomogao djeci u poboljšanju koncentracije i  korekcije ponašanja. Program koji ima definiranu strukturu testiran je pune tri godine u jednoj školi u Velikoj Britaniji, a rezultat je osim poboljšanja koncentracije i fokusa i poboljšanje ponašanja te je broj djece koja su bila udaljena sa satova smanjen sa 19 na 0 što se pokazalo kao izvrstan pokazatelj. Program je zaživio u pola milijuna domova i škola diljem zemlje.

Ove specijalizirane radionice za djecu u Zagreb je dovela Mirjana Petković, osebujna žena posvećena rastu i razvoju odraslih kroz Life Coaching i Heal Your Life radionice.

Moja vjera u moć pozitivnog razmišljanja je velika, a kako sam i sama majka, želim da i drugi roditelji i djeca budu sretni i zadovoljni ljudi. Moje radionice za odrasle pomogle su mnogima da osvijeste sebe, svoje strahove, želje, prepreke u osobnom rastu i razvoju. Radionicama za djecu želim i djeci dati mogućnost da rastu i razvijaju se u sretne, samopouzdane i sigurne ljude, da budu svjesni svog ponašanja i s lakoćom upravljaju svojim osjećajima.„ – izjavila je Mirjana Petković.

Radionice programa Relax Kids podrazumijevaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca na zabavan i kreativan način uče smiriti, fokusirati i opustiti. Svaka radionica ima svoju temu i prilagođena je dobi djeteta. Radionice uključuju ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, pozitivne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju.

Ovim programom djeca osvještavaju svoje ponašanje i osjećaje te uče tehnike koje im omogućavaju da se lakše nose sa svakodnevnim izazovima, poboljšavaju svoju koncentraciju i ponašanje, stvaraju sliku o sebi kao samopouzdanoj i sigurnijoj osobi, a kroz zabavu i glazbu, osim duha vježbaju i svoje tijelo.

Relax Kids program omogućuje svakom djetetu da postane cjelovita, sretna i zadovoljna osoba.

Podarite svom djetetu najbolji poklon – sigurnu i sretnu osobu.

Relax Kids radionice održavaju se:

Raspored: utorkom od 17-18h i nedjeljom od 14-15h u prostorijama udruge Prostor Imaginacije, Dalmatinska 17/1, Zagreb

Kontakt: Mirjana Petković, tel. 098/352822, mail: info@lakoca-zivljenja.hr; www.lakoca-zivljenja.hr

O Mirjani Petković

Mirjana Petković je Licencirani Life Coach, Heal Your Life Trener, Wingwave Coach, Relax Kids Coach NLP Master, Theta Healing Practitioner, Učiteljica Autogenog treninga i Obiteljski Aromaterapeut.

„Moja životna svrha je nesebično dijeljenje stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.  Želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, povezivanje sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti ljubavlju, srećom i obiljem. Želim da osobe izađu iz svojih okvira i uzdignu iz svojih uvjerenja, prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, pozitivno razmišljaju, slušaju svoje srce, zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu jer SVE je moguće. Prilikom rada sa klijentima primjenjujem etička načela odgovornosti, povjerljivosti i stručnosti na najvišu dobrobit klijenta. A ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!“