fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Psi ljudima u karanteni na vrata dostavljaju pivo: “Svima izmame osmijeh na lice”

Buddy i Barley preslatki su psići koji su u Huntingtonu u New Yorku poznati i kao psi dostavljači. Ovi zlatni retriveri nisu obični dostavljači. Za vrijeme pandemije koronavirusa oni svojim sugrađanima na kućne adrese dostavljaju – pivo.

Nakon što su njihovi vlasnici Karen i Mark zbog koronavirusa zatvorili vrata svoje pivnice, morali su smisliti način na koji će svojim klijentima i dalje dostavljati zalihe piva uz što manji rizik od zaraze. Jedino logično rješenje bilo je uposliti svoje ljubimce.

Čini se da je to bila idealna odluka jer, kako Karen i Mark kažu, kupci obožavaju nove dostavljače.

“Dobivamo jako puno zahtjeva za dostavu. Ljudi zaista vole Buddyja i Barleyja. Kada se pojave onako veseli i razigrani pred vratima klijenata, svima izmame osmijeh na lice, a to je ono što ljudima u ovim vremenima treba”, rekla je Karen za CBS.

Buddyju i Barleyju vlasnici za vrat zataknu ovratnik na kojemu vise limenke piva te ih zatim automobilom prevezu do adrese za dostavu. Kada stignu na odredište, psići jedva dočekaju odnijeti pivo ljudima na kućni prag.

Karen je otkrila i da su zbog pasa uspjeli ostvariti prisniji kontakt s kupcima, ali da svejedno uspijevaju održati socijalnu distancu.

Ipak, priznaje da su se prihodi od prodaje smanjili unatoč novim krznenim dostavljačima.

“Zarađujemo dovoljno, tek toliko da platimo račune”, rekla je.

View this post on Instagram

Welcome to “WHY NOT WEDNESDAY”. Why not get FREE delivery from the “B” (Buddy &Barley) brothers. Always happy and friendly service. Call your orders in today and the brothers with bring beer to your front door. Each can is personally made for your order. You get the freshest beer at Six Harbors. No pre-canned beer here! Call your order in now and get it today. Dial: 631-470-1560. Thank you for your support! Remember to ask for the boys… #freedelivery #freshbeer #beerstagram #deliveryservice #curbsidepickup #huntingtonny #news12 #discoverli #strongisland #discoverlongisland #thinknydrinkny #sourcethestation #huntingtonchamberny #craftbeer #brewersassociation #craftbrewers #craftbrewersconference #independentbeer #stayhome #staystrong #librewersguild

A post shared by Six Harbors Brewing Company (@six_harbors_brewing_company) on