fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pun Mjesec u Strijelcu – vjeruj, moguće je!

Pun Mjesec u Strijelcu – vjeruj, moguće je!17.6. u 10 sati i 31 minutu dogodit će se Uštap na 25 stupnju Strijelca.

Piše: Julijana Omerović/ Samopozitivno.com

Pun mjesec u ovom vatrenom znaku redovito pršti od entuzijazma, želje za avanturom, novim spoznajama, za rastom i otkrivanjem novih životnih horizonata.

Može aktivirati potrebu za putovanjima, kontakte sa strancima i inozemstvom. On nas nadahnjuje svojim optimizmom i kao da nam poručuje – vjeruj, moguće je!
Koja je tvoja istina?

Usudiš li se iskoraknuti u nepoznato?

Želiš li naučiti nešto novo?

Kreći se, vježbaj, budi aktivan!

Vladar ovog Uštapa je Jupiter koji se kreće retrogradno znakom Strijelca. Sada nam pomaže da preispitamo kuda želimo dalje ići, koja nam je vizija budućnosti, imamo li plan, cilj?

Jupiter se nalazi u izazovnom aspektu s Neptunom u znaku Riba, pa je idealizam dosta naglašen, do te mjere da nas može učiniti i lakomislenima, neopreznima, ubaciti u iluziju i stvoriti nerealna očekivanja. Stoga je dosta važno čekirati stvarnost i biti s obje noge na zemlji. Manje riskirajte i nemojte se kockati sa životom.

Drugi važan aspekt koji će biti prisutan tijekom ovog Uštapa je onaj između Saturna i Neptuna koji nam jasno pokazuje što je moguće, a što nije, koji osnažuje našu vjeru, omogućava nam da pronađemo mir s prošlim iskustvima i krenemo u nova ostvarenja.
U idućih nešto manje od mjesec dana imamo priliku osloboditi se nekih repova prošlosti, skinuti utege s ramena i iskoraknuti prema naprijed.

Usmjerite svoju strijelu prema novom cilju, osjetite tu vatru u sebi koja vas potiče da budete hrabri i odvažni. Imajte povjerenja u proces, ništa ili malo toga nastaje preko noći. Iza svake stvorene vrijednosti stoji mnogo padova, pogrešaka, ali mnogo uloženog truda, rada i strpljenja. Budite blagi prema sebi. To je ljubav.

U kojem se aspektu života osjećate nesigurno ili tjeskobno?

Možete li zamisliti pozitivan ishod te situacije i kakav bi on bio?

Ako možete, to je vaš cilj.

Kuda krenuti? Usmjerite strijelu.
Pripremite se za ono što dolazi. Idući pun mjesec u srpnju bit će ujedno i pomrčina Mjeseca.

Nove i krupne promjene su na vidiku.
I samo polako i strpljivo! Korak po korak…