fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Royal Cotton – majice s natpisima

Brend Royal Cotton je nastao prije godinu i pol, a osnovala ga je Vanja Crvenka. Sama slaže vizuale za majice i trudi se da svaka majica ima svoju priču i zanimljivu i duhovitu poruku na njoj.

U svemu joj puno pomaže sestra, tako da vole reči da zajedno stoje iza ovog brenda. Ono sto je jako zanimljivo u njihovom poslu je to sto imaju jako puno suradnji, a neke od njih su s Andreom Šušnjara iz grupe Magazin, predivne tri mlade i ambiciozne prijateljice Iva, Linda i Lucija koje se kriju pod imenom Le Velutelles i nešto čemu se posebno vesele je ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske koji slavi 25 godina. Misice će nositi majice za koje su same osmišljavale natpise po županijama iz kojih dolaze. U svakom šlucaju, tu ih čeka nešto vrlo zanimljivo, kreativno i zabavno. Još su u dogovoru za neke nove suradnje, a to je ono sto ih neopisivo veseli i motivira za dalje.

Ime brenda su birale tako da bude najsličnije onome sto nude, a to su majice od 100% pamuka i jako kvalitetan print na njima. Veliki su planovi za dalje jer su jako”nabrijane” na ovaj posao i veseli ih svaka sitnica u njemu. Uz majice kratkih rukava, nude majice i dugih rukava i to ne samo ženske majice, nego i muške i dječje. Povremeno rade i šalice, po želji kupaca te platnene torbe, a ono sto nema veze s majicama, su njeni unikatni adventski vijenci koji se isto kriju iza ovog imena u predblagdansko vrijeme.