fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ryanair najavio 5 novih linija prema Hrvatskoj

Irski Ryanair kontinuirano mijenja svoj ljetni red letenja za sljedeću godinu, a u prodaju je pušteno i pet potpuno novih linija koje do sada nisu bile u prometu. Radi se o sljedećim linijama:

Zadar – Milano Malpensa – Zadar, od 26.3., srijedom i nedjeljom (od srpnja do rujna i petkom),

Zadar – Munster – Zadar, od 03.06., utorkom i subotom,

Zadar – Rzeszow – Zadar, od 02.06., utorkom i petkom,

Rijeka – Milano Bergamo – Rijeka, od 27.03., ponedjeljkom i petkom,

Pula – Katowice – Pula, od 02.06., ponedjeljkom i petkom.

Prema odnosno iz Zračne luke Zadar, Ryanair će s ove tri nove linije ponuditi dodatnih 47 tisuća sjedala, a očekuje se i povećanje broja tjednih rotacija na većem broju linija koje su u prometu bile i ove godine.

Zračna luka Rijeka trebala bi dobiti četvrtu liniju Ryanaira koja će u prometu biti od kraja ožujka do kraja listopada sljedeće godine, dakle kroz cijeli ljetni red letenja. Samo će na ovoj liniji Ryanair ponuditi više od 23 tisuće sjedala. Uz Milano Bergamo, Ryanair planira i sljedećeg ljeta Rijeku povezivati s Brusselsom, Londonom i Stockholmom.

Nova linija između Pule i Katowica na tržište stavlja dodatnih 9 tisuća sjedala. Bit će to peta linija irskog prijevoznika iz odnosno prema pulskoj zračnoj luci. S obzirom na to da je tek sredina studenog, za očekivati je da će Ryanair u sljedećim mjesecima raditi operativne promjene te najaviti još novih linija prema hrvatskim zračnim lukama za ljetni red letenja 2023. godine.