fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Solarna klupa postavljena u kampu Glavotk

Iz Eko kampa Glavotok opet nam stižu lijepe vijesti. Naime, na samom ulazu u kamp postavljena je solarna klupa Easybench, s četiri USB utičnice za punjenje mobitela ili prijenosnog računala kao i mogućnošću bežičnog punjenja mobitela.

Svjetlost i sunčeva energija djeluju putem fotonaponskog panela od 20 W, potom se u vidu el. energije akumuliraju u bateriju od 65 Ah te tako služe korisnicima mobilnih uređaja. Osim što pažnju plijeni svojim atraktivnim izgledom, postavljanje solarne klupe u Eko kampu Glavotok, nastavak je ulaganja u kvalitetu, gospodarenje resursima i očuvanje prirode.

Ove godine tvrtka Glavotok  obilježava svoju 25. godišnjicu uspješnog poslovanja.

Podsjetimo, tvrtka Glavotok je oduvijek posebnu pažnju pridavala podizanju razine kvalitete i očuvanju prirode kao najvažnijeg resursa kojim raspolaže. Poslovanje sustava prati sustav upravljanja kvalitetom norma ISO 9001 i Ecocamping menadžment certifikat, a plažu kampa već sedmu godinu zaredom krasi Plava zastava. Restoran u sklopu kampa nagrađen je od Turističke zajednice Kvarnera oznakom Kvarner food i Dog friendly. Također je nedaleko kampa uređena i plaža za kućne ljubimce.

Dvadesetpeta godišnjica rada tvrtke biti će obilježena u znaku značajnog ulaganja već za sezonu 2017. Planirana je izgradnja bazena, uređenje restorana i smještajnih kapaciteta.

Podizanje kvalitete kampa i objekata unutar njega na višu razinu, pružanje kvalitetnih usluga gostima te uz to pažljivo gospodarenje svim raspoloživim resursima, primarna je zadaća tvrtke Glavotok, a s obzirom na ekološku orijentaciju kampa, solarna klupa, jedan je od prvih sadržaja takve vrste, kojih u kampu Glavotok u budućnosti neće nedostajati – doznajemo od direktora Sanjina Barbalića.

Izvor: www.otok-krk.org |