fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Spoj iz snova: Novo lice Startasica s porukom iz Vinkovaca

Osim tradicije duge više desetljeća, Vinkovačkim jesenima i Startasicama zajedničko je to što su ove popularne tenisice, baš kao i nošnje koje ćemo moći vidjeti na ovoj najvećoj tradicijskoj manifestaciji u Hrvatskoj, izrađene ručno. Limitiranu kolekciju Startasica za Vinkovačke jeseni krase motivi jednaki onima na raskošnim narodnim nošnjama.

“Limitiranu kolekciju Startasica za Vinkovačke jeseni krase predivni motivi kao i na narodnim nošnjama”

Svaka Startasica tijekom proizvodnje, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe preko dvadesetak vrijednih ruku. Upravo ti prirodni materijali osiguravaju im udobnost i čine ih unikatnim tenisicama.

Borovo je ovom limitiranom kolekcijom još jednom uspjelo spojiti moderno i tradicionalno, što jasno pokazuju četiri modela espadrila i dva modela tenisica Startas.

Startas, koji se proizvodi od 1976., predstavlja kreativnost i kulturno nasljeđe te je zato idealan suvenir ovogodnišnjeg izdanja Vinkovačkih jeseni.

Obožavatelji će svoj para Startas tenisica i espadrila moći kupiti po 20 posto sniženoj cijeni u razdoblju od 4. do 20. rujna 2017. godine u prodavaonici Borovo u Vinkovcima, na štandu Slavonski sokak za vrijeme trajanja manifestacije te na web shopu www.borovo.hr.

Startas tenisice Vinkovačke jeseni dostupne po cijeni 199,20 kn (redovna cijena 249,00 kn), a Startas espadrile po cijeni 159,20 kn (redovna cijena 199,00 kn) u rasponu brojeva 36 – 42.

Izvor: Zadovoljna.hr