fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Upravljanje vremenom, ciljevima i prioritetima

Hrvatska gospodarska komora ŽK Vukovar u suradnji s FINA – Podružnicom Vinkovci organizira trening-edukaciju na temu:

Upravljanje vremenom, ciljevima i prioritetima  koja će se održati u petak 17. ožujka s početkom u 11 sati u ŽK Vukovar, Zmajeva 1, Vukovar.

Edukacija je namijenjena svim subjektima koji žele povećati svoj poslovni učinak i bolje upravljati svojim poslovnim i privatnim aktivnostima. Edukaciju pruža Financijska agencija, a trening izvode trenerice: Ivana Damjanović i Mirjana Matijević.

Cilj treninga je osvještavanje važnosti vremena kao najvažnijeg resursa, analiziranje uzroka njegova neracionalnog korištenja te usvajanje znanja i tehnika koja/e omogućavaju povećanje produktivnosti pojedinca u poslovnom i privatnom životu (planiranje, organiziranje, zaštita i povećanje vremenskog resursa)

Sadržaj treninga: Ja i moje vrijeme, Uhvatite kradljivce vremena, Definirajte i planirajte ciljeve – napismeno, Odredite prioritete, Upravljajte delegiranjem, Asertivne tehnike za zaštitu vremena.

Edukacija je besplatna.

Način rada: Nekonvencionalni načini usvajanja znanja poput predavanja, grupnih i individualnih vježbi, kratkih dokumentarnih filmova, testova, diskusija i ostalih zanimljivosti. Na ovoj interaktivnoj radionici bit će vam sve samo ne dosadno.

Trajanje: 1 dan – 4 sata

Broj polaznika: 8 – 12

Prijavnicu možete skinuti klikom ovdje