Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Upustili se u izazov života i nakon velikog truda su uspjeli, najavljuju nova zapošljavanja

Marijana Ćiško, diplomiranana inženjerka molekularne biologije, poduzetnica je koja niz godina zajedno sa suprugom vodi poslovanje vezano uz ekološku proizvodnju proizvoda za higijenu.

Marijana Ćiško i njezin suprug Antonio Čulina upustili su se u izazov života i uspjeli velikim trudom i stručnošću tijekom godina stvoriti Genox. Kako piše Glas Slavonije, uspješna poslovna priča nastavit će rast u Pleternici, Marijaninu rodnom gradu. Nakon ishođenja dokumentacije, u industrijskoj zoni niknut će pogon, a kasnije i upravna zgrada. Tako će Genox nastaviti svoj rast u “business-friendly” pleterničkom okruženju.

Zapošljavanja

Očekuju da će zaposliti 20 do 25 osoba, ovisno o širenju proizvodnje i broja proizvoda. Prvi korak je kupnja zemljišta, slijedi izrada projektne dokumentacije, zatvaranje financijske strukture projekta i početak građevinskih radova.

Marijana Ćiško, diplomiranana inženjerka molekularne biologije, poduzetnica je koja niz godina zajedno sa suprugom vodi poslovanje vezano uz ekološku proizvodnju proizvoda za higijenu. Njihovi se proizvodi koriste u prehrambenoj industriji, poljoprivredi, zdravstvu, ali i specifičnim područjima poput sterilizacije infektivnog otpada, ili rješavanja problema u rashladnim tornjevima. Posluju od 2007. godine, a glavna im je djelatnost proizvodnja ekodezinficijensa i ekodeterdženata.