fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Valamar Riviera ulaže pola milijarde kuna u dva luksuzna hrvatska ljetovališta

Radovi na izgradnji kreću već ove jeseni, a ljetovališta se planiraju otvoriti početkom turističke sezone 2017. godine.

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija i jedan od najaktivnijih investitora u turizam u Hrvatskoj, u 2017. godini uložit će oko 500 milijuna kuna u izgradnju dva luksuzna ljetovališta u destinaciji Rabac – Family Life Bellevue Resort 4* koji će iduće sezone postati prvi TUI Family Life brend u Hrvatskoj te Valamar Girandella Resort 4*.

U 2017. godini hoteli Bellevue i Albona u potpunosti će se rekonstruirati i postati Family Life Bellevue Resort 4* koji će moći primiti goste u 372 sobe. Nova ulaganja u bazene, restorane, plaže, zabavne i ostale sadržaje u ovom resortu značajno će unaprijediti kvalitetu usluge prema TUI standardima. Ovaj vodeći svjetski turoperator u Family Life Bellevue Resort 4* planira dovesti oko 80.000 gostiju, odnosno ostvariti više od 400.000 noćenja, primarno kroz otvaranje novih avio tržišta s područja Skandinavije i Velike Britanije.

U sklopu projekta Valamar Girandella Resort 4* obnovit će se sva tri paviljona, centralna zgrada sa restoranom te tri ville za smještaj gostiju i to prema točno određenom konceptu. Tako će jedan paviljon biti preuređen u smještaj po konceptu adults only s vlastitim bazenom i pool barom te recepcijom, drugi paviljon će biti preuređen kao family koncept, a ville će biti nadograđene i proširene u premium smještaj. Treći paviljon će se u potpunosti rekonstruirati u hotel namijenjen obiteljima sa bazenskim sadržajima, koji će biti zajednički brendiran s internacionalnim konceptom specijaliziranim za obitelji, a obnova je planirana u 2018. godini. Valamar Girandella Resort će nakon obnove moći primiti goste u 399 smještajnih jedinica. Osim jedinstvene gastronomske ponude kroz tri tematska restorana u središnjoj zgradi resorta, svim gostima na raspolaganju će biti i bogati sadržaji za zabavu obitelji, od dvorane za zabavu, beach cluba, steak housea do novog Maro kluba za djecu. Velika pažnja posvetit će se i uređenju šetnica, biciklističkih staza, plaža i parkirališta što će značajno uljepšati cjelokupni dosadašnji izgled destinacije.

Radovi na izgradnji kreću već ove jeseni, a ljetovališta se planiraju otvoriti početkom turističke sezone 2017. godine, čime će repozicionirati destinaciju Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Najavljeni projekti stvorit će potrebu za otvaranjem više od 300 novih radnih mjesta u narednoj godini što će potaknuti gospodarski razvoj lokalne zajednice.

Izvor: www.poslovni.hr