fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Vinkovci među tri hrvatska grada u koja stiže „Advent na kotačima”

Zahvaljujući RTL Musicu tri hrvatska grada ugostit će novi pokretni „pop up“ događaj – „Advent na kotačima“, koji se u Vinkovcima zbiva u petak 17. i subotu 18. prosinca. Posrijedi je događaj koji uz izvrstan program donosi i vrhunsku gastronomiju te nezaboravno božićno iskustvo.

– Dobru atmosferu u kombinaciji s ponekim toplim napitkom i dobrim društvom naći ćete na nekom od brendiranih kamiona. Za one gladne pripremat će se prigodne adventske delicije, više vrsta kuhanih kobasica s još više zanimljivih dodataka, za svačiji ukus. U blagdanske dane lijepo je misliti na druge pa su pozvani lokalni OPG-ovi da se pridruže događaju i predstave svoje proizvode – poručuju organizatori.

Za bogat glazbeni program, uz klizalište Bajke na Bosutu, u petak će se pobrinuti Robert Mareković & Swingers bend i njihove najpoznatije prerade božićnih pjesama, dok je subota rezervirana za Daleku obalu i nezaobilazne rock hitove.

– Htjeli smo upotpuniti lokalni program, dovesti pravi blagdanski ugođaj u manje sredine te podržati lokalnu samoupravu. Ovo nam je tek prva godina no u idućoj ćemo se raširiti na više gradova. Radi pandemijskih uvjeta morali smo ograničiti ponudu, ali iduće će godine program biti bogatiji i duži – ističe Danko Stefanović, voditelj poslova RTL Musica.

Prvo izdanje Adventa na kotačima predstavljeno je u suradnji s agencijom Art Hill, Zagi eventi i RTL music-a uz veliku podršku partnera – HEP, PIK, Karlovačka pivovara, Coca-cola, Roto dinamic, Iločki podrumi, Alca te gradske uprave Vinkovaca, Petrinje i Vukovara.