fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Vinkovcima održan prvi Rockabilly Festival

Jučer je u Vinkovcima , na igralištu vinkovačke Gimnazije održan prvi Rockabilly Festival.

Festival su inicirali i organizirali supružnici Ana i Matija Vukoja, vlasnici rockabilly kafića, u organizaciju se uključila i Udruga mladih XO-VK, a pokrovitelji prvoga Rockabilly festivala u Vinkovcima su bili Grad i Vukovarsko-srijemska županija.

Program je započeo točno u podne, a posjetitelji uz sav niz sadrzaja su se čuvali za ono glavno, koncerte rockabilly bandova Cat Paws iz Daruvara, Mississipi Queen iz Zagreba i Moonshine Alligators iz Novog Sada.

Prvi Hang Loose Rockabilly festival definitivno je uspjeo, ovo večeras je prevazišlo sva naša ocekivanja rekli su organizatori festivala. 

Pokrovitelji festivala su bili Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija, Turistička zajednica Vinkovaca, te Promo Cibalae, također gradska tvrtka zadužena za razna događanja u gradu, koja nam je u više navrata priskočila u pomoć i pomogla da ovaj projekt provedemo u djelo.

Od privatnih tvrtki ističemo pomoć poduzeća Eurco, Elemont Neon, Barbershop Španić, obrta T-mark i Hostela Kristal. Ističem također i veliku pomoć Udruženja obrtnika Vinkovaca istaknuli su organizatori.

Foto: Hang Loose