fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Vinkovcima otvorena prva franšiza Teenlifting Platizme u Slavoniji i Baranji

U Vinkovcima je otvorena prva franšiza TEENLIFTING Platizme u Slavoniji i Baranji. Vlasnica kozmetičkog salona Kristina Mravinac, “Esenca” iz Vinkovaca vlasnica je franšize za sve četiri županije u Slavoniji i Baranji.

Inače kozmetički salon “Esenca” iz Vinkovaca je nadaleko poznat kao vodeći regionalni beauty centar. Kozmetički salon Esenca specijaliziran je i za kozmetičke preparativne i aparativne tretmane lica i tijela.

Metoda TEENLIFTING je nešto novo u ponudi beauty centra Esence.

Revolucionalna metoda TEENLIFTINGA se teško može opisati riječima. Jako je važno da osjetite vlastite mišiće, da se osvjestite i da shvatite da ustvari imamo sve što nam je potrebno da održimo svoj izgled, podignemo pobradak i obraz bez ikakve kemije, i to na najzdraviji mogući način.

TEENLIFTING je elektrosimulacija vlastith mišića, mišić podbratka, usta, obraza, očiju. Vježba traje pola sata i ojačava sve mišiće lica i podbratka i oni se vremenom oblikuju kao što su prije bili i prije nego su se počeli opuštat.

Liječnica opće prakse spec. akupunturolog i kozmetolog dr. Sanja Malbaša Gošović, 1990. godine je razvila metodu pod zaštićenim brandom TEENLIFTINGA koju i dalje razvija.

Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata.

TEENLIFTING aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih točaka postižu se iznimno dobri rezultati u: kozmetici (pomlađivanju) lica i tijela, prevenciji (održavanju) dobre mišićne kondicije lica i tijela kod sportaša, osoba starije životne dobi i ostalih, rehabilitaciji, tretiranje oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, artroze koljena i kuk

Na TEENLIFTING Platizme mogu doći osobe i s minimalno navršenih 25 godina, a gornja granica starosti nije određena.

Osim starosne kategorije na TEENLIFTING Platizme ne mogu doći osobe koje imaju ugrađeni pacemaker, akutnu upalu vena, trudnice i osobe koje imaju epilepsiju, a jako je povoljan za osobe koje imaju glavobolju i migrenu.

Revolucionarni antiage tretman kojim se podiže tonus i oblikuje lice i tijelo te pospješuje Vaše zdravlje. TEENLIFTING je priča o mišićima.

Ako želite iskušati tretman TEENLIFTINGA:

TEENLIFTING centar Zagreb

Tel: 098 239329 ; 01 / 3010149
Email: info@teenlifting.eu
Adresa: Jablanovečka 47, Zagreb 10 000

TEENLIFTING Platizme Vinkovci

Glagoljaška 16
Vinkovci 32100
099 264 4344
032/322022
esencavinkovci@gmail.com

Fotografije preuzete s TEENLIFTING- metoda dr. Sanje Gošović