fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Zapošljavaju anketare, prodajne predstavnike, ali i montere i IT inženjere u Njemačkoj

MojPosao izdvaja više od dvadeset oglasa na koje se možete prijaviti već danas.

GfK Centar za istraživanja traži više osoba za posao Anketara za osobne intervjue (m/ž). Posao je osiguran na duži vremenski period, a poslodavac nudi redovitu i brzu isplatu honorara. Prijaviti se možete do 22. studenog.

Inter Cards hrvatska je podružnica jednog od najvećih europskih distributera opreme za osobna i teretna vozila te motocikle. Trenutno zapošljava Product managera u odjelu nabave (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave traju do 25. studenog.

Poliklinika Sunce traži Liječnika specijalista radiologije (m/ž) za rad na neodređeno vrijeme. Traži se kandidat s položenim specijalističkim ispitom iz radiologije te iskustvom u struci. Prijavite se do 21. studenog.

Neoinfo je tvrtka specijalizirana za razvoj integriranih poslovnih rješenja po narudžbi klijenata. Trenutno traži Inženjera za razvoj poslovnog softvera u Javi (m/ž). Svoje prijave možete slati do 24. studenog.

Vodoplast promet zapošljava Regionalnog prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Poželjno je radno iskustvo u prodaji materijala iz područja infrastrukture te dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijave traju do 21. studenog.

Oculus društvo d.o.o. s ograničenom odgovornošću za elektroinstalacije i montažu traži više Električara (m/ž) te više Montera (m/ž) za rad u Njemačkoj. Prijave na oglase traju do 10. prosinca, a za više informacija kliknite na oglase.

Addiko Bank ima raspisan natječaj za poziciju Group Corporate Credit Risk – Analyst (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave možete slati do 27. studenog.

Top itservices AG za rad na području Europe traži kandidata za poziciju Mechanical Service Engineer (m/f). Svu potrebnu obuku kandidat će proći u središnjici u Njemačkoj gdje će potpisati i ugovor o radu. Prijave za oglas traju do 8. prosinca.

Tvrtka Hoval do 20. studenog ima otvoren natječaj za poziciju Field Engineer building controls (m/f), a prijaviti se možete i na oglase hotela Kempinski koji do 23. studenog traži kandidate za čak deset radnih pozicija.

Izvor: Jutarnji List