fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Zagrebu se uskoro otvara prvi tematski kafić posvećen mačkama – Cat Café

Otkad znam za sebe obožavam i imam mačke za kućne ljubimce jer sam se s njima nekako uvijek najbolje slagala. Volim sve životinje, ali mačke drže posebno mjesto u mom srcu ❤️, zato sam se oduševila viješću da će se u Zagrebu uskoro otvoriti prvi Cat Café, točnije tematski kafić posvećen ovim mekanim krznenim ljepotama piše portal Net.hr

Trend kafića u kojem možete maziti i provoditi vrijeme s mačkama započeo je u Aziji pa se proširio i na SAD, a nedavno je došao i u Europu. Ljubljana i Budimpešta već imaju ovakav kafić, a sada ćemo i u Zagrebu moći uživati u društvu naših ljubimica.

Cat Café otvorit će se početkom listopada na adresi Kušlanova 6, a već ima i svoju službenu Facebook stranicu. U ovom jedinstvenom kafiću moći ćete popiti kavu, čitati knjigu i u krilu držati neku od njihovih maca (zar ovo nije savršeno?), a možete čak povesti i svoju mačku sa sobom (ako je društvena :P.

Osim toga, vlasnici kafića su udružili snage s lokalnim udrugama za udomljavanje kako bi napuštenim i pronađenim mačkama pomogli pronaći ‘zauvijek dom’. Evo, jedva čekamo da se otvori!

Izvor: Net.hr