fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Započela je 18. humanitarna akcija Udruge Nismo same: Donirajte za besplatni taksi prijevoz oboljelih žena na kemoterapije

Početak 18. Humanitarne Akcije Udruge “Nismo Same” za Projekt “Nisi Sama – Ideš S Nama!”

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” započela je svoju 18. humanitarnu akciju za projekt “Nisi sama – ideš s nama!”. Akcija traje od 20. svibnja do 31. srpnja, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstva za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije. Tom prigodom, poznati hrvatski dizajner Zoran Aragović kreirao je limitiranu kolekciju parea u dva dizajna.

Press Konferencija i Ciljevi Akcije

U prostoru Udruge “Nismo same” održana je press konferencija povodom početka humanitarne akcije. Projekt “Nisi sama – ideš s nama!” financira se isključivo donacijama, a Udruga je do sada osigurala više od 30.000 besplatnih taksi vožnji za 919 korisnica, ukupne vrijednosti gotovo 280 tisuća eura.

„Znamo koliko je ženama teška borba protiv raka, pogotovo kada su same, bez podrške i utjehe. Želimo olakšati njihov težak period liječenja osiguravanjem besplatnih taksi prijevoza za kemoterapije. Zahvaljujemo brojnim građanima, tvrtkama i prijateljima Udruge koji podržavaju naš rad svojim donacijama. Ova 18. humanitarna akcija samo je dokaz koliko znači podrška tijekom teškog razdoblja. Uz nas – niste same“, izjavila je Ivana Kalogjera Brkić, predsjednica Udruge “Nismo same”.

Podrška Dizajnera Zorana Aragovića

Veliki prijatelj Udruge, poznati hrvatski dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza imena BiteMyStyle, za ovu je prigodu kreirao limitiranu kolekciju parea u dva dizajna. Prodajom parea prikupljat će se donacije za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza. Osim parea, humanitarnom akcijom obuhvaćeni su i drugi proizvodi hrvatskih dizajnera te proizvodi s logom Udruge.

„Kontinuirano pratim i podržavam rad Udruge “Nismo same”. Radujem se što sam i sada imao priliku sudjelovati u ovoj 18. humanitarnoj akciji, a limitirana kolekcija parea moj je skromni doprinos. Vjerujem da će veliki broj građana prepoznati značaj ovog projekta te ga podržati kupnjom parea ili drugih proizvoda Udruge“, rekao je Zoran Aragović.

Iskustva Korisnica i Poziv na Sudjelovanje

„Riječima je teško opisati koliko mi je značila ova usluga i koliko mi je Udruga pomogla u najtežem periodu mog života. Pozivam sve da se uključe donacijom i podrže nastavak projekta“, izjavila je Gordana Barberić, jedna od korisnica taksi prijevoza, prilikom najave nove humanitarne akcije.

Proslava Sedmog Rođendana Udruge

Udruga “Nismo same” nedavno je proslavila svoj sedmi rođendan, obilježavajući godine uspješnog djelovanja kroz brojne projekte kojima pružaju pomoć i podršku oboljelim ženama i njihovim obiteljima. Među projektima su „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“, „Ja sam snaga“, „Lila tjedan“, „U listopadu nosimo roza“, „Humanitarni buvljak“ i „Niste sami – u spomen mami“.