Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Završen ciklus besplatnih radionica upoznavanja s NLP-om i coachingom

U organizaciji tvrtke Lotusmedia i NLP coacha Mare Majstorović održan je ciklus besplatnih radionica upoznavanja s NLP alatima i coachingom u HGK Osijek i u HGK Vukovaru.

U punim dvoranama i odličnoj atmosferi održana su zanimljiva predavanja o neurolingvističkom programiranju i coachingu – komunikacijskim alatima za postizanje boljih rezultata u poslu i životu.

Polaznicima radionice predstavljeni su alati pomoću kojih se može postići bolji osobni potencijali, ali i postići bolji rezultati u poslu i životu. Saznali su kako NLP i coaching mogu pomoći u donošenju odluka te kako uz pomoć alata ostvariti bolje međuljudske odnose i komunikaciju,  kontrolirati neželjene događaje, fokusirati se na cilj, promijeniti loše navike, biti kreativniji  i odgovorniji u svojim izborima.

 

 

 

Polaznici su u dinamičnom ozračju odradili The Coaching game Points of You, i otkrili su kako si postaviti ciljeve, proširiti perspektivu na mogućnosti, fokusirati se na bitno i zadati akcijski plan.

Istaknuli su kroz pohvale predavačici i radionici i spoznaju da trebaju pozitivno razmišljati, motivirati se,  postavljati svakodnevno ciljeve, uzimati pauze , mijenjati sebe i da je sve moguće.

Za kraj, ocijenili su organizatore i predavanje izvrsnom ocjenom i predložili teme koje bi rado slušali u nekom od narednih susreta.