fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Znanost za mlade u Vukovaru

Dobro nam došli na 6. 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝗮𝗰𝗶𝗷𝘂 “Znanost za mlade u Vukovaru” na temu “𝗭𝗻𝗮𝗻𝗼𝘀𝘁 𝗻𝗼𝘃𝗲 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲”.
Uz javnu tribinu, motivirajuća predavanja i primjere dobre prakse ponovo ćemo ugostiti vrhunske stručnjake, uspješne učenike i njihove mentore.

Uz nas su, kao i uvijek, suorganizatori cijelog događaja od 2017. godine 𝗚𝗿𝗮𝗱 𝗩𝘂𝗸𝗼𝘃𝗮𝗿 i po prvi put 𝗩𝗲𝗹𝗲𝘂č𝗶𝗹𝗶š𝘁𝗲 𝗟𝗮𝘃𝗼𝘀𝗹𝗮𝘃𝗮 𝗥𝘂ž𝗶č𝗸𝗮 te mnogobrojni sponzori i medijski pokrovitelji.

Kao goste ove godine ćemo imati ravnatelja Instituta Ruđera Bošković 𝗱𝗿.𝘀𝗰. 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗠𝗮𝘁𝘁𝗵𝗲𝘄 𝗦𝗺𝗶𝘁𝗵, dekana Veleučilišta Lavoslava Ružička u Vukovaru 𝗱𝗼𝗰.𝗱𝗿.𝘀𝗰. Ž𝗲𝗹𝗷𝗸𝗼 𝗦𝘂𝗱𝗮𝗿𝗶ć, izvanrednu profesoricu na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti 𝗶𝘇𝘃𝗿.𝗽𝗿𝗼𝗳.𝗱𝗿.𝘀𝗰. 𝗧𝗲𝗻𝗮 𝗩𝗲𝗹𝗸𝗶, predavača na Akademiji za znanost i kulturu u Osijeku 𝗺𝗮𝗴.𝗰𝘂𝗹𝘁. 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗟𝗲𝘃𝗮𝗸 i asistenticu na Zavodu za molekularnu biologiju 𝗺𝗮𝗴.𝗯𝗶𝗼𝗹.𝗲𝘁.𝗰𝗵𝗲𝗺. 𝗜𝘃𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗼𝗻𝗷𝗮𝘃𝗶ć.

Osim njih prisutni će još biti 𝗶𝘇𝘃𝗿𝘀𝗻𝗶 𝘂č𝗲𝗻𝗶𝗰𝗶 koje ćemo simboličnim sredstvima udruge Samo pozitivno 𝘀𝘁𝗶𝗽𝗲𝗻𝗱𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶.
Kroz prethodne manifestacije ugostili smo mnogobrojne znanstvenike i znanstvenice, modelirali njihov uspjeh, okupili na 1000 sudionika , doveli nobelovca i akademika u Vukovar, poticali sudionike na znanost i cjeloživotno obrazovanje, umrežavali i motivirali.
Cilj nam je i ove godine publiku motivirati i potaknuti na kritičko promišljanje kroz priču o ustrajnosti i upornosti, propalim pokušajima ali i uspjehu naših vrlo zanimljivih gostiju.

Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava dolaska na mail 𝗿𝗮𝗷𝗻𝗮@𝗹𝗼𝘁𝘂𝘀𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮.𝗵𝗿

Vidimo se!