Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Iz Hrvatske pošte poručuju: Poštar će dostavljati na adresu mirovine i socijalnu pomoć svim korisnicima no dostava će trajati nekoliko dana duže zbog mjera zaštite

Danas je započela isplata socijalnih pomoći na svim područjima sukladno kapacitetima zaštitnih sredstava.

Iz Hrvatske pošte javljaju kako će svim primateljima socijalne pomoći i mirovine to činiti i dalje. Bit će isplaćivane od strane poštara koji će biti opremljeni adekvatnim zaštitnim sredstvima.

Mole korisnike socijalne pomoći kojima se ovih dana isplaćuju sredstva da budu susretljivi i strpljivi. Poštari će ih uručiti najbrže moguće, ali uz mjere zaštite. Izuzetno je važna zaštita poštara, jer se na taj način štite i građani. Isplata će trajati nekoliko dana duže nego
obično, upravo zbog mjera zaštite. Danas je započela isplata socijalnih pomoći na svim područjima sukladno kapacitetima zaštitnih sredstava.

Hrvatska pošta nabavlja sva zaštitna sredstva najbrže moguće, a kako će poštari ovu vanrednu situaciju provoditi na terenu, iz Hrvatske pošte pozivaju sve dobavljače maski, rukavica i sredstava za dezinfekciju da se jave na adresu: info.javnanabava@posta.hr.