Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Naša najpoznatija astrologinja priprema zanimljivo predavanje na temu ‘Ljubav i odnosi u 2020. – Što kažu zvijezde?’

Julijana Oremović astrologijom se profesionalno bavi preko 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope u nekim od najčitanijih medija u Hrvatskoj. Pomaže ljudima da bolje razumiju pojedina razdoblja u svome životu, da osvijeste uzroke problema i pokušaju pronaći željena rješenja. Trenutno sprema zanimljivo predavanje u zagrebačkom Angels Body and Emotions Studiu.

Astrologija je bila njezin prvi alat samopomoći i početak putovanja prema upoznavanju same sebe. S njom radi i istražuje ono što voli, a to su, kako je sama izjavila, život i ljudi. Ta vrsna atrologinja pomogla je nebrojeno puno ludi koji je danas vjerno prate u medijima za koje piše te na društvenim mrežama i njezinoj stranici. Julijana Oremović sada sprema veliku poslasticu za sve koji žele doznati što možemo očekivati u narednom razdoblju.

Na korak smo do nove godine koja će po planetarnim utjecajima biti vrlo intenzivna. Riječ je o godini kraja i novih životnih početaka. Zato je potrebno osvrnuti se prema sebi i pogledati kvalitetu svojih poslovnih, ljubavnih, prijateljskih odnosa te vidjeti što vas podržava, a što vam otežava život. Na ovom predavanju moći ćete detaljnije čuti što nas čeka u narednoj godini, posebice na polju ljubavi i partnerskih odnosa.

Koja su važna razdoblja u godini i po čemu su ona posebna? Kada je dobro vrijeme za nove ljubavne početke, a kada je dobro biti strpljiv i suzdržati se od aktivnosti? Koji će znakovi imati više sreće u ljubavi, a koji su oni koji će se naći na prekretnici?, stoji u najavi predavanja.

Predavačica je Julijana Oremović https://julijanaoremovic.com/o-meni/ a predavanje ‘Ljubav i odnosi u 2020. – Što kažu zvijezde?’ će održati 13. prosinca u 20:30 sati u Angels Body and Emotions Studiu (Medarska 69). Prijave i informacije: maja.z@angels.com.hr